Vode REfresh

Hitri tempo življenja je poln stresa. Ne pozabite nase! Poživi vas izbrana kombinacija vitaminov, mineralov in antioksidantov v naših vodah REfresh.

Preverite ponudbo

Povrnite si energijo – kjerkoli in kadarkoli

Vzemite si trenutek zase, napolnite baterije in osvežite svojo življenjsko energijo. Petrolove vode REfresh vsebujejo premišljeno kombinacijo vitaminov, mineralov in antioksidantov, ki bodo vaše telo zaščitili pred posledicami stresa in napora ter povečali vašo odpornost. Vse vode REfresh so sladkane le s sadnim sladkorjem, energijo pa vam povrne okus bezga, breskve ali limone.

Pijte REfresh, telo vam bo hvaležno! Napitek najdete na policah vseh prodajnih mest Petrol.

REfresh, osvežitev za vse potrebe

Funkcionalna voda REfresh Antioksidant

Za regeneracijo po najtežjih trenutkih. Funkcionalna voda REfresh Antioksidant je namenjena zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Prileže se po napornem dnevu ali po naporni noči, ko bodo vaše celice zaščitili okus breskve, vitamina C in E ter cink.

Funkcionalna voda REfresh Immune

Za krepitev imunskega sistema. Za dobro počutje poskrbite tudi, kadar ste v stalnem pogonu in ko vam preprosto zmanjka časa za počitek. Funkcionalna voda REfresh Immune bo vaše telo zaščitila z okusom bezga, vitamini C, B12 in E ter s cinkom.

Funkcionalna voda REfresh Active

Za regeneracijo po športnih aktivnostih. Funkcionalna voda REfresh Active vam daje dodatno moč pri vsakdanjih in športnih aktivnostih. Osvežite se z naravnim okusom limone in limete, vitaminom B12, magnezijem, pantotensko kislino in niacinom.