Čaj na poti

Uživajte v izbranih okusih in opojnih aromah Čaja na poti, ki vas bo osvežil in poživil.

POIŠČITE PRODAJNA MESTA

Na Petrolovih prodajnih mestih smo poskrbeli tudi za vse tiste, ki bi se na poti radi osvežili, a ne pijete kave. Ponujamo vam čaj – napitek, ki že tisočletja krepi telo in duha, njegov pozitiven učinek na razpoloženje ljudi in vitalnost telesa pa je znanstveno dokazan.

V naši pestri ponudbi Čajev na poti bo vsak našel nekaj za svoj okus. Izbirate lahko med pravimi čaji (zelen, črn ali rdeč) in aromatično mešanico sadnega čaja.

Poleg odličnih okusov naše Čaje na poti odlikuje tudi hiter, praktičen in inovativen način priprave. V embalaži vas čaka lonček, pokrovček in posebna paličica Tea Pad. Najprej izberite želeni okus čaja, nato na kavnem avtomatu v lonček natočite vročo vodo ter skozi odprtino na pokrovčku v lonček spustite paličico Tea Pad. Počakajte 3-5 minut in že lahko uživate v pripravljenem napitku, brez ožemanja čajne vrečke in brez kapljanja.

Izberite pravi čaj zase

Poprova meta (zeleni čaj)

Prijeten vonj in okus pravega zelenega Čaja na poti Poprova meta vas bo osvežil in pomiril. Vsebuje mešanico pravega zelenega čaja (95 %) in naravno aromo poprove mete (5 %).

Jagodičevje (sadni čaj)

Aromatičen sadni Čaj na poti Jagodičevje vas bo s svojim edinstvenim okusom naravnost navdušil. Je mešanica vrhunskih sestavin hibiskusa, arome goji jagod, koncentrata soka goji jagod, robidovih listov, rdeče pese in bezgovih jagod. Pripravljen kot vroč napitek vas bo v mrzlih zimskih mesecih pogrel, kot ledeni čaj pa vas v poletnih mesecih prijetno osvežil.

English breakfast (črni čaj)

Pravi črni Čaj na poti English breakfast vas bo očaral s polnim okusom in intenzivno aromo. Pridelan je iz listov čajevca Camellia sinensis. Dodano mleko pa ga bo še dodatno oplemenitilo.

Vanilja + breskev (rdeči čaj)

Nežen okus pravega rdečega Čaja na poti Vanilja + breskev vas bo sprostil. Je mešanica pravega rdečega čaja (95 %) in naravne arome vanilije in breskve. Pridelan je izključno iz listov Camellia sinensis in ne vsebuje drugih snovi, ki bi vplivale na barvo.