Vgradnja avtoplina

V servisnih delavnicah TipStop Vianor v vaše vozilo vgradimo avtoplin in poskrbimo, da bo vaša vožnja cenejša in okolju prijaznejša.

POIŠČITE TOČILNO MESTO

Najbolj ekonomično gorivo

Izpusti brez trdnih delcev in z manj strupenimi plini

Kakovostna predelava in nadaljnje servisiranje vozil

Vgradnja avtoplina vrhunskega proizvajalca Lovato

Koliko prihranim?

Izberite učinkovito alternativo pogonskim gorivom. 

Cenik predelave
Cena z DDV
Sistem A - 4  cilindri, direktni vbrizg (npr. 1.2 16V, 1.6 16V) 1.290 €
Sistem B - 4 cilindri, direktni vbrizg (TSI, TFSI, TCe, ecoboost, GDI...) 1.890 €
Sistem C - 6 cilindrov, direktni vbrizg (npr. 3.0 V6) 1.690 €

Zakaj je avtoplin dobra rešitev?

Ker je dostopen

V Sloveniji je avtoplin (LPG) na voljo že na več kot 100 Petrolovih bencinskih servisih, ki jih najdete ob celotnem avtocestnem križu, v vseh večjih mestih in mestnih vpadnicah ter na regionalnih cestah. Dostopen pa je tudi že na več kot 40.000 bencinskih servisih po vsej Evropi.

Ker je okolju prijazen

Izberite zeleno energijo! Z vgradnjo avtoplina (LPG) bo vaš motor postal bolj ekološki. Vozila, ki delujejo na avtoplin (LPG), v ozračje ne sproščajo trdnih delcev, njihovi izpusti strupenih plinov pa so nižji od izpustov avtomobilov z bencinskim motorjem.

Ker je varčen

Z vgradnjo avtoplina (LPG) boste stroške za gorivo znatno zmanjšali in prihranili. Avtoplin (LPG) je namreč najbolj ekonomično gorivo na našem trgu, njegov strošek je v primerjavi s 95-oktanskim bencinom manjši kar za 40 %.

Vgradnja avtoplina

Kje in zakaj do avtoplina?
Insert image

V TipStop Vianor mehaničnih delavnicah vam ponujamo strokoven nasvet, kakovostno predelavo in nadaljnje servisiranje vozil na avtoplin.

Najnovejša tehnologija omogoča vgradnjo plinskega pogona v vozila na bencinski in dizelski pogon. Tako se lahko vozite do 50 % ceneje. Pri vgradnji klasične plinske instalacije vozilo povprečno izgubi do 5 % hitrosti in do 10 % moči, medtem ko je delovanje motorja tišje in mirnejše. Pri avtomobilih z direktnim vbrizgom je izguba moči praktično zanemarljiva.

Lokacije
Vrhunski plinski sistem Lovato

V servisnih delavnicah TipStop Vianor vam ponujamo vgradnjo avtoplina (LPG) vrhunskega italijanskega proizvajalca Lovato. Podjetje Lovato se ponaša s 50-letno tradicijo, z njihovimi plinskimi sistemi pa je opremljenih že več kot 5 milijonov avtomobilov

Jamstvo garancije vozila ob predelavi na plin

V sodelovanju z zavarovalnico Triglav vam omogočamo dokup jamstva garancije ob predelavi vozila na avtoplin v izbranih servisnih delavnicah TipStop Vianor. Ohranitev tovarniške garancije vozila je možno dokupiti že od 143,47 eur na leto dalje.

Avtomehaniki v delavnici Tipstop Vianor