Goriva Q Max

Izberite naša najboljša goriva do sedaj. Nova generacija visokokakovostnih goriv Q Max vam z inteligentnimi molekulami in tehnologijo čiščenja Dual Action Technology prinaša še več moči in popolno zaščito motorja. Za vožnjo, ki je bolj ekonomična in prijaznejša do okolja.

POIŠČITE BENCINSKI SERVIS PREBERITE VEČ O IQ DIESEL

Dual Action Technology za napredno zaščito motorja

Do 50 kilometrov več na rezervoar

Popolna zaščita ključnih motornih delov

Še nižje emisije in manj trdnih delcev v izpuhu

Manj penjenja za dodatne 4 litre v rezervoarju

Ko obiščete Petrol, z ukrepi skrbimo za vašo in našo varnost.

Preberite kako

Q Max 100

Q Max iQ Diesel

VEČ O GORIVU

Q Max Diesel

VEČ O GORIVU

Q Max LPG avtoplin

VEČ O GORIVU

Naša najboljša goriva do sedaj

Ista črpalka, še boljše delovanje

Motorji pod pokrovom naših vozil se vse bolj spreminjajo. Nova generacija sodobnih bencinskih in dizelskih motorjev zato zahteva sodobna goriva, ki bodo njihovo delovanje še nadgradila – za večjo zanesljivost, več kilometrov in okolju prijaznejšo vožnjo.

Ker vemo, da lahko najboljše rezultate dosegamo le z najboljšimi gorivi, smo prenovili našo družino visokokakovostnih goriv Q Max. Kot prvi v regiji vam sedaj ponujamo goriva z inteligentnim delovanjem, ki ga zagotavlja Dual Action Technology. Nova generacija goriv Q Max tako hitro in skoraj v popolnosti zaščiti vaš motor pred izgubo moči in odzivnosti, ob stalni uporabi pa boste lahko z eno polnitvijo rezervoarja prevozili tudi do 50 kilometrov več!

Novo generacijo Q Max goriv natočite na enem izmed več kot 330 Petrol bencinskih servisov v Sloveniji ali na naših bencinskih servisih v tujini.

Zaupanja vredno ime

Vsa goriva Q Max so preizkušena z uveljavljenimi mednarodnimi motornimi in terenskimi testi, v različnih pogojih in režimih delovanja.

Z njimi so bili dokazani številni izjemni učinki, ki so posledica sestave goriva, nadgrajene s paketom tehnološko najnaprednejših dodatkov. Z njihovo sinergijo vplivamo na ključne parametre delovanja motorja – moč in odzivnost, zaščito motornih delov in njihovo življenjsko dobo, porabo goriva, pa tudi na manjši vpliv na okolje.

Nič čudnega torej, da ste uporabniki Petrolova goriva Q Max ponovno izbrali za Izbran produkt leta – tokrat leta 2021.

Preverjena kakovost

Vsa goriva Q Max so na poti do končnega kupca podvržena kompleksnemu sistemu kontrole kakovosti. Ta vključuje kontrolne točke na vseh ključnih mestih dobavne verige, nadzoruje pa ga usposobljena in visoko kompetentna ekipa strokovnjakov v našem naftnem laboratoriju. Ta deluje pod nazorom nacionalnega akreditacijskega organa, zato rezultati preverjanj vedno predstavljajo nesporno prave rezultate.

Naš sistem nadzora kakovosti vključuje tudi kontrole akreditiranih neodvisnih zunanjih inštitucij, mednarodno priznanih kontrolnih hiš in akreditiranih zunanjih laboratorijev.