Električna kolesa in motorji

Električna kolesa in električni motorji so odlična alternativa vozilom na fosilna goriva. Odlično se odrežejo v mestih, tudi ko gre za premagovanje daljših razdalj.

PREVERITE PONUDBO E-KOLES PREVERITE PONUDBO E-MOTORJEV

Ponudba za vsakogar, z najlažjim nakupom

Izbirajte med pestro ponudbo električnih koles in skuterjev za različne načine vožnje: električni skuter, gorsko kolo, treking kolo, mestno kolo, kolo z nizkim vhodom, primerno za starejše voznike in zložljivo kolo primerno za vsak prtljažnik. Poiščite svoje novo prevozno sredstvo in nam pošljite povpraševanje ali pa se odpravite v našo spletno trgovino eShop in izbrani model kupite kar na spletu.

Nižja cena elektrike ob nakupu električnega kolesa ali motorja

Ste vedeli, da lahko pri Petrolu ne le izbirate med pestro ponudbo električnih koles in skuterjev za različne načine vožnje, zagotovite si lahko še popust na ceno dobave električne energije? Ob nakupu e-kolesa ali motorja pri Petrolu lahko namreč uživate v ugodnejši ceni dobave električne energije! Zagotavlja vam jo Petrol Elektrika, ki za vas poskrbi tudi, ko se vaša akcijska ponudba izteče.

Zakaj električno kolo ali skuter?

elektricno-kolo-za-po-mestu

Mnogi udeleženci v prometu, predvsem tisti, ki se vsak dan vozijo na delo, po opravkih ali kakšnih drugih obveznostih in pri tem obtičijo v prometu, si želijo alternative, ki bi njihovo pot olajšala. Električna kolesa in motorji ponujajo izjemno praktično rešitev. Z njimi se izognite gneči, ni vam treba iskati parkirišča, hkrati pa skrbite za zdrav duh v zdravem telesu. Če se odločite za zložljivo električno kolo, pa lahko kombinirate vožnjo s kolesom in vožnjo z avtom.

elektricno-kolo-za-po-mestu