Električna kolesa in motorji

Električna kolesa in električni motorji so odlična alternativa vozilom na fosilna goriva. Odlično se odrežejo v mestih, tudi ko gre za premagovanje daljših razdalj.

PREVERITE PONUDBO E-KOLES PREVERITE PONUDBO E-MOTORJEV

Ponudba za vsakogar, z najlažjim nakupom

Izbirajte med pestro ponudbo električnih koles in skuterjev za različne načine vožnje: električni skuter, gorsko kolo, treking kolo, mestno kolo, kolo z nizkim vhodom, primerno za starejše voznike in zložljivo kolo primerno za vsak prtljažnik. Poiščite svoje novo prevozno sredstvo in nam pošljite povpraševanje ali pa se odpravite v našo spletno trgovino eShop in izbrani model kupite kar na spletu.

Izberite Petrol Elektriko

Izberite zmagovito kombinacijo električnega kolesa ali motorja in Petrol Elektriko. Z enostavnim preklopom prek spleta ali telefona in priročno spremljanjem porabe v Mojem Petrolu.

Zakaj električno kolo ali skuter?

elektricno-kolo-za-po-mestu

Mnogi udeleženci v prometu, predvsem tisti, ki se vsak dan vozijo na delo, po opravkih ali kakšnih drugih obveznostih in pri tem obtičijo v prometu, si želijo alternative, ki bi njihovo pot olajšala. Električna kolesa in motorji ponujajo izjemno praktično rešitev. Z njimi se izognite gneči, ni vam treba iskati parkirišča, hkrati pa skrbite za zdrav duh v zdravem telesu. Če se odločite za zložljivo električno kolo, pa lahko kombinirate vožnjo s kolesom in vožnjo z avtom.

elektricno-kolo-za-po-mestu