Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Kresnička Baby Clementoni

Blagovna št.: 272556

Blagovna znamka: Clementoni

Kresnička Baby Clementoni_1

Priročna nočna lučka v obliki kresničke, priznane blagovne znamke Clementoni. Lučka otroke pred spanjem pomiri in jih ponese v svet čarobnih sanj.

Preberite več
Spletna cena
18,90 €
Več o izdelku

Priročna nočna lučka v obliki kresničke, priznane blagovne znamke Clementoni. Lučka otroke pred spanjem pomiri in jih ponese v svet čarobnih sanj.

Več o kresnički baby Clementoni 

Čudovita in priročna nočna lučka v obliki kresničke je kot nalašč za malčke, ki zvečer ne morejo zaspati. Prikupna kresnička, ki ima nežne svetlobne efekte, utripa v ritmu srčnega bitja in ustvarja pomirjujoče vzdušje za dojenčka ter ga uspava. Svetlobni efekti in zvoki nočne lučke so skrbno preučeni in otrokom omogočajo lažji spanec.

Glasba in mehka svetloba postaneta prepoznavna signala, da je čas za spanje. Lučka ima za uporabo 2 stikali: glasbeni način in gumb za svetlobne učinke. Glasbeni način omogoča do 15 minut avtorjev klasične glasbe kot so Johannes Brahms, Wolfgang Amadeus Mozart, Ludwig van Beethoven ali Erik Satie. Mehki in nežni svetlobni učinki so mogoči na krilih ali telesu kresničke, medtem ko na glavi so večbarvni. Če vklopite vseh 5 svetlečih delov-svetlobnih učinkov, se bo vsakih 5 minut izklopil en izmed njih: najprej telo kresničke, nato krila in nazadnje glava skupaj z glasbo.

Poseben sistem osvetlitve, ki sveti na prozornih delcih, daje tej igrači čudovito estetsko vrednost in ustvari majhno kresničko še bolj čarobno. Nočna lučka je zasnovana tako, da jo lahko obesite na posteljico ali pa jo preprosto postavite na nočno omarico. Nočna lučka otrokom omogoča občutek udobja in vpliva na ugoden razvoj možganov ter emocionalnega sveta. Lučka deluje na baterije tipa 3 x 1,5 V AAA, ki so priložene v demonstracijske namene. Primerno za otroke od rojstva dalje. 

Uporaba izdelka

Opozorilo: Za razlage varnostnih opozoril na izdelku glejte dokument Uredba o varnosti igrač (ur.l. 34/2011 s spr. in dop.), Priloga V.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 12 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup