Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

12 delni set okroglih posod za shranjevanje

Blagovna št.: 224668

Blagovna znamka: Scandinavia

12 delni set okroglih posod za shranjevanje_1

Priročne posode za shranjevanje iz tega 12-delnega seta lahko uporabite v hladilniku, zamrzovalniku in v mikrovalovni pečici. Brez BPA. 

Preberite več
Spletna cena
19,90 €

Spletna akcijska cena
9,90 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
19,80 €
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Priročne posode za shranjevanje iz tega 12-delnega seta lahko uporabite v hladilniku, zamrzovalniku in v mikrovalovni pečici. Brez BPA. 

Posode za shranjevanje živil so prava rešitev, da bo hrana ostala sveža in okusna. Radi imamo lepe stvari, zato smo za vas pripravili ta prekrasen set 12 okroglih posodic za shranjevanje najrazličnejše hrane.

Posode za shranjevanje za daljšo svežino živil

Da se vaša živila ne bi po nepotrebnem prehitro posušila ali pokvarila, bodo poskrbele ustrezne posode za shranjevanje hrane. Zračno in nepropustno tesnjenje namreč ohranja hrano užitno dlje časa - pa naj gre za pekovske izdelke, začimbe, suhe sestavine, peciva ali ostale jedi, ki jih ne porabite takoj.

V tem setu boste našli 12 prelepih posod za shranjevanje hrane različnih velikosti, ki vam bodo še kako prav prišle v domači kuhinji - pa tudi takrat, ko boste hrano odnesli v službo, na obisk ali na piknik.

Vse posode za shranjevanje živil iz tega seta omogočajo enostavno zapiranje s sistemom "clip lock" ter ponujajo odlično tesnjenje. Uporabite jih lahko v hladilniku, zamrzovalniku in v mikrovalovni pečici.

A pozor: pred uporabo v mikrovalovki, ne pozabite sneti pokrovov posodic, saj te v mikrovalovni pečici niso uporabni. 

Varne in priročne posode za shranjevanje 

Posodice za shranjevanje hrane iz tega 12-delnega seta so prosojne, prav tako tudi njihovi pokrovi, ki jih krasi silikonski rob v zeleni barvi, ki bo poskrbel, da do shranjene hrane ne bo prodrl zrak. 

In najlepše? Posodice za shranjevanje so izdelane brez BPA, torej brez primesi, ki bi morda lahko škodile zdravju, zato je shranjevanje živil v njih popolnoma varno. 

Posodice za shranjevanje hrane iz tega seta se, poleg tega, ne navzemajo barve ali vonja shranjenega živila. Posodice lahko operete tudi v pomivalnem stroju, nato pa jih zlahka ponovno uporabite - in v posodo, v katero ste prej, na primer, pospravili čebulo, sedaj shranite slaščice. 

Več o 12 delnem setu okroglih posod za shranjevanje

  • Oblika: okrogla
  • Vrez BPA: brez zdravju škodljivih primesi
  • V setu je 6 posodic s 6 pokrovi:
    • 1x 200 ml
    • 1x 380 ml
    • 1x 535 ml
    • 1x 955 ml
    • 1x 1500 ml
    • 1x 4500 ml
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup