Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Vrtna hiška Palram SkyLight, 6 x 10, rumeno rjava

Blagovna št.: 256649

Blagovna znamka: Palram

Vrtna hiška Palram SkyLight, Tip: 6 x 10, rumeno rjava_1

Shranite svoje izdelke v trajno in dobro oblikovano vrtno lopo Palram SkyLight z edinstveno sončno streho. Na voljo v dimenziji 6 x 10, v rumeno rjavi barvi. 

Preberite več
Spletna cena
1.180,86 €

Spletna akcijska cena
1.110,01 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
1.039,16 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
46,25 € x 24
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Shranite svoje izdelke v trajno in dobro oblikovano vrtno lopo Palram SkyLight z edinstveno sončno streho. Na voljo v dimenziji 6 x 10, v rumeno rjavi barvi. 

Vrtna hiška Palram SkyLight je idealna rešitev za shranjevanje vsega, kar bi radi pospravili na varno: vrtnega pohištva, športne opreme, orodja in več. Tu bo vaše imetje zaščiteno pred neugodnim vremenom in dolgimi prsti. 

Svetlobna streha in robustna konstrukcija.

Za stabilnost vaše nove vrtne lope Skylight bo poskrbel trden aluminijasti okvir, zaščiten pred rjo. Dodatno odpornost vrti uti pa dajejo praktično neuničljive polikarbonatne plošče, ki so izjemno odporne proti udarcem, poleg tega pa se ponašajo še s 100 % zaščito pred UV žarki. Tako ste lahko prepričani, da se bo vaša vrtna hiška Skylight zlahka uprla zobu časa in vremenu. 

Da bo v hiški vedno svetlo, pa poskrbi edinstvena svetlobna streha, po kateri se hiška tudi imenuje. Ta omogoča, da v notranjost lahko prodre mehka naravna svetloba, streha pa hkrati ohrani neprosojno zunanjo vidljivost. Še več: streha se ne bo luščila ter ne bo gnila ali rjavela, zato njeno dodatno vzdrževanje ni potrebno. 

Vrtna hiška Skylight: enostavna in priročna.

Sistem opažev Slide N’ Lock zagotavlja, da je nastavitev vrtne lope Palram Skylight popolnoma enostavna. Takšno je tudi premikanje lope ter dostop do njene notranjosti - tega omogočajo nizka in široka dvojna vrata. Uta Skylight vas bo navdušila še s proti drsnim dnom z možnostjo sidranja, dodatno varnost pa ji daje uporaba ključavnice, ki pa ob nakupu ni vključena. 

Priročno pospravljanje predmetov v vrtno hiško je enostavnejše s SkyLight Shelf, polico, ki jo lahko pritrdite na aluminijasti okvir in si tako zagotovite dodaten prostor za shranjevanje. V ločeni prodaji vam je na voljo komplet treh polic.

Kompaktno pakiranje za dostavo.

Tudi nakup vrtne hiške prek spleta bo popolnoma enostaven in brez skrbi. Vrtna uta Skylight bo tako vaša v kompaktnem pakiranju, ki omogoča učinkovito logistiko, združljivo s ponudbo kurirskih služb.

Več o vrtni hiški Palram Skylight

  • tip: 6x10
  • barva: rumeno rjava
  • material: polikarbonatne plošče z UV zaščito, protirjavni aluminijasti okvir
  • streha: svetlobna
  • vrata: nizka in široka dvojna vrata
  • dno: proti drsno, z možnostjo sidranja
  • slide N’ Lock: sistem opažev za preprosto nastavitev
  • skyLight Shelf: možnost pritrditve police na aluminijast okvir lope
  • v ločeni prodaji je na voljo komplet 3 polic
  • garancija: 10 let
Podrobnosti izdelka
Vrsta vrtnega objekta:
Vrtna hiška
Dokumenti in priloge
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup