Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Philips Bluetooth slušalke TAT8506WT, bele

Blagovna št.: 279942

Blagovna znamka: Philips

philips-tat8506wt-slusalke

Te resnično brezžične slušalke so popolne, saj zvenijo tako lepo, kot so videti. Noise Canceling Pro blokira zunanje šume, da se lahko potopite v podkaste in sezname predvajanja. Telefonirate na prostem? Sogovornik vas bo jasno slišal, tudi če piha veter.

Preberite več
Spletna cena
199,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,52 € x 19
Več o izdelku

Te resnično brezžične slušalke so popolne, saj zvenijo tako lepo, kot so videti. Noise Canceling Pro blokira zunanje šume, da se lahko potopite v podkaste in sezname predvajanja. Telefonirate na prostem? Sogovornik vas bo jasno slišal, tudi če piha veter.

Poudarek, kjer ga želite. Noise Canceling Pro

Poudarite zvoke, ki jih želite slišati. Hibridno odpravljanje šumov s pomočjo več mikrofonov in napredne obdelave zvoka filtrira zunanje šume. Z dotikom slušalke lahko aktivirate način Awareness Mode, odpravljanje šumov zaradi vetra pa lahko aktivirate z aplikacijo Philips Headphones.

Podroben zvok. Bogati nizki toni.

Popolnoma uglašene akustične enote s premerom 13 mm nudijo bogate nizke tone in izjemno razločnost tako pri poslušanju skladb kot pri poslušanju podkastov. Predvajanje zvoka se prekine, če vzamete slušalko iz ušesa in slušalke samodejno izberejo najboljši kodek za vašo napravo s sistemom iOS ali Android. Uživali boste v vrhunskem zvoku, ne glede na to, katero storitev uporabljate za pretakanje.

Prefinjena okrogla zasnova. Popolnoma udobno prileganje.

Okrogla zasnova teh ušesnih slušalk pritegne pozornost in svoj videz lahko uskladite s temno ali svetlo barvo. Varno in udobno prileganje si zagotovite s šestimi velikostmi silikonskih ušesnih čepkov in dodatnim parom čepkov iz pene Comply.

Izredno razločni klici. Odpravljanje šumov zaradi vetra.

Več mikrofonov in namenski algoritem poskrbijo za zvok vašega glasu in odpravijo šume v vaši okolici. Filtriran je tudi piš vetra, da vas bodo jasno slišali tudi na prostem.

35-urno predvajanje s polnilnim etuijem, ki podpira standard Qi

Ko imate ušesne slušalke in etui povsem napolnjene, lahko predvajate zvok več kot cel dan. Poleg tega se predvajanje glasbe prekine, če vzamete slušalko iz ušesa, tako da nikoli ničesar ne zamudite. Etui, ki podpira standard Qi, lahko polnite brezžično ali prek vhoda USB-C.

Povezovanje z več napravami Bluetooth. Za učinkovito delo.

Poenostavite si delovni dan. Te resnično brezžične ušesne slušalke lahko sočasno povežete z dvema napravama Bluetooth ter po potrebi preklapljate med njima. Lahko sprejmete klic prek prenosnega računalnika in poslušate glasbo prek telefona.

Več o slušalkah Philips TAT8506WT

  • Vrsta priklopa: Bluetooth
  • Vrsta slušalk: ušesne
  • Slušalke z mikrofonom: da
  • Barva: bela
  • Frekvenčni razpon: 2020.000 Hz
  • 3 mm zvočne enote
  • Do 24-urna avtonomijo predvajanja
  • Polnilni etui
  • Awareness Mode
  • Po dva mikrofona v vsaki slušalki
  • Mere: (Š x V x G) 7,2 x 4,4 x 3,6 cm
  • Teža: 0,073 kg  

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Brezžična povezava:
Da
USB povezava:
Da
Jack povezava:
Ne
Kontrola glasnosti:
Da
Daljinski upravljalnik:
Ne
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup