Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Hladilnik Samsung RB34A7B5DS9/EF, BESPOKE srebrna

Blagovna št.: 286278

Blagovna znamka: Samsung

Hladilnik Samsung RB34A7B5DS9/EF, BESPOKE srebrna

Prilagodite in združujte hladilnike, da se bodo ujemali z vašim življenjskim slogom. Uporabljate ga lahko kot enojni modul z dvojnimi vrati, s prostornino 344 l.

Preberite več
Spletna cena
799,00 €

Spletna akcijska cena
759,05 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
759,05 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
31,62 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Prilagodite in združujte hladilnike, da se bodo ujemali z vašim življenjskim slogom. Uporabljate ga lahko kot enojni modul z dvojnimi vrati, s prostornino 344 l.

Fleksibilno združevanje in spreminjanje modulov - Bespoke – Modul/Kombinacija po meri

Če želite več prostora, lahko brezhibno združite več modulov, vključno z modelom z enojnimi vrati v dveh različnih velikostih* ali še enim modelom z dvojnimi vrati.

Slogovno unikatna oblika po meri - Bespoke – oblika po meri

Ustvarite čudovit stilski in unikaten prostor v kuhinji s prilagodljivo obliko. Na voljo je v 6 materialih: Satenasto steklo, Glamurozno steklo, Čisto steklo, Glinena Kovina, Nerjaveče jeklo, Jeklena kovina. Te lahko kombinirate z različnimi barvami vrat.

Brezhibna minimalistična in elegantna oblika - Bespoke – notranji prostor po meri*

Nadgradite svoj hladilnik s prilagodljivim notranjim prostorom, da se bo ujemal z vašim življenjskim slogom. Večfunkcijski Rack & Shelf™ s širšo in bolj ploščato obliko lahko nosi debelejše steklenice vina ali hrano, kot je pizza. Dvostopenjsko zložljivo polico lahko izvlečete ali potisnete nazaj v hladilnik, poleg tega pa se zloži na pol, kar vam omogoča lažje shranjevanje visokih steklenic in večjih predmetov.

Prostornejša notranjost – enaka zunanjost - Tehnologija SpaceMax™

Izjemno velik 390-litrski* hladilnik s standardno globino 600 mm zagotavlja več prostora za shranjevanje živil in se brezhibno poravna z vašimi omaricami. Zaradi izjemno učinkovite toplotne izolacije tehnologije SpaceMax™ so stene hladilnika veliko tanjše. Zato se v notranjosti sprosti dodaten prostor brez povečanja zunanje velikosti.

Enakomerno ohladi vsak kotiček - Hlajenje z vseh strani

Ustrezno ohlajanje živil na vseh policah in v vseh kotičkih. Vsestransko hlajenje ohladi hladilnik enakomerno od kota do kota. Hladen zrak piha iz strateško razporejenih šob in ohranja stalno temperaturo. Tako je ohlajanje učinkovito na vseh policah, živila pa so bolj sveža.

Zadržuje hlad za trajno svežino - Hlajenje s kovino

Ohranite živila sveža tudi ob pogostem odpiranju in zapiranju vrat. Kovinska hladilna plošča na zadnji steni pomaga ohranjati optimalno notranjo temperaturo. Ohranja hlad in preprečuje izgubo hladnega zraka, ko so vrata hladilnika odprta. Ko se vrata hladilnika zaprejo, hitro obnovi izgubo toplote.

Nič več nabiranja ledu - Brez ledu – tehnologija No Frost

Ne izgubljajte časa in energije z odtajanjem hladilnika. Tehnologija No Frost izboljša kroženje zraka, ohranja stalno temperaturo in preprečuje nabiranje ledu. Poleg tega živila ohladi veliko hitreje, kar manj obremenjuje hladilni sistem in podaljšuje njegovo življenjsko dobo.

Prvotno svežino ohrani dvakrat dlje - Optimal Fresh+

Uživajte v neverjetno prilagodljivem shranjevanju. Optimal Fresh+ lahko uporabite kot en predal ali pa ga razdelite na dve območji z različno temperaturo. Leva stran je hladnejša ter ohranja svežino mesa in rib dvakrat dlje.* Desna stran pa je odlična za ohranjanje svežine sadja in zelenjave.

Optimalna vlažnost za dolgotrajno svežino - Humidity Fresh +

Dlje časa ohranite prvotno teksturo in okus pokvarljivih živil. Vlažnost v predalu Humidity Fresh+ lahko nastavite z vrtenjem upravljalnega gumba. Ustvari idealno okolje za shranjevanje različnega sadja in zelenjave, da ostane sveža in sočna.

Hitro hlajenje in zamrzovanje na zahtevo - Power Cool + Power Freeze

Izkoristite zmogljivost hitrega hlajenja. Ob dotiku gumba začne funkcija Power Cool pihati zelo ohlajen zrak v hladilnik in tako hitro ohladi nova živila ali priljubljeno pijačo. Medtem funkcija Power Freeze poskrbi za hiter dotok mrzlega zraka v zamrzovalnik. To je priročno zlasti pri zamrzovanju ali strjevanju zamrznjenih živil in za pripravo ledu.

Tiho in učinkovito delovanje - Tehnologija z digitalnim inverterjem

Izkoristite tišje delovanje in večjo energijsko učinkovitost. Kompresor z digitalnim inverterjem samodejno uravnava stopnje hitrosti glede na potrebe po hlajenju. Zato je še tišji kot knjižnica, saj deluje pri 35 dB(A). Poleg tega izpolnjuje nove energetske predpise in vam pomaga prihraniti energijo.

Harmonično elegantna oblika - Brezhibna in elegantna oblika

Dodajte svojemu domu še več elegance. Zaradi prijetne moderne oblike s standardno globino 600 mm se hladilnik povsem poravna z vašimi omaricami. Ima čudovita ravna vrata in ploščo Clean Back. Minimalistična notranjost vključuje skriti zaslon, ravno polico za vino ter košare in posode za živila v sivem odtenku.*

Več prostora v vratih hladilnika - Velik predal v vratih

V vratih lahko shranite velike steklenice in tako prihranite prostor na policah. Širši in globlji predal v vratih zagotavlja varno shranjevanje velikih steklenic, tetrapakov in druge embalaže. Omogoča preprosto dosegljivost ohlajenih pijač in najljubših napitkov.

Vrata se odprejo tako, da so poravnana s sosednjimi stenami - Poravnana vrata

Postavite hladilnik, kamor želite. Naj vam stene ne bodo v napoto. Njegova oblika s poravnanimi vrati vam omogoča, da vrata hladilnika odprete pri 90°, ne da bi se rob zataknil ob steno. Zato ga lahko namestite na najbolj priročno mesto, vrata pa se bodo odprla do konca in se poravnala s steno ob strani.

Trpežna in zaščitna hrbtna stran, ki je preprosta za čiščenje - Clean Back

Preprosto čiščenje hrbtne strani vašega hladilnika. Clean Back je popolnoma gladek varnostni pokrov za bistvene tuljave in kable. Ni samo lep, ampak je tudi izjemno trpežen in preprost za čiščenje. Preprečuje nabiranje umazanije okrog sestavnih delov in jih varuje pred udarci.

Več o hladilniku Samsung RB34A7B5DS9/EF

  • Vrsta hladilnika: prostostoječi
  • Barva hladilnika: srebrna
  • Energetski razred: D
  • Višina: 185 cm
  • Prostornina hladilnika: 230 l
  • Prostornina zamrzovalnika: 114 l
  • Položaj zamrzovalnika: spodaj
  • Ledomat ali dozirnik za vodo: brez
  • Letna poraba energije: 204 kWh
  • Glasnost: 35 dBA
  • Dimenzije (Š x V x G): 59,5 X 185,3 X 65,8 cm
  • Shranjevanje ob izpadu električne energije: 9h
  • Možnost menjave odpiranja vrat: da
  • Zmogljivost zamrzovanja: 8kg/24h
  • Digitalni inverterski motor: da – 20 letna garancija na kompresor z digitalnim inverterjem
  • Samodejno odtajevanje: da
  • Dodatne informacije: stojalo za vino, pladenj za jajca

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Energijski razred:
D
Vrsta hladilnika / zamrzovalnika:
Prostostoječi
Prostornina hladilnika (v l):
114
Višina (v cm):
185
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup