Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Klima Daikin Emura FTXJ35MW/RXJ35M9, 3,5 kW, bela

Blagovna št.: 274148

Blagovna znamka: Daikin

Klima Daikin Emura FTXJ35MW/RXJ35M9, 3,5 kW, bela

Popolna povezava vrhunske tehnologije in estetskega dizajna.

Preberite več
BARVA
Spletna cena
2.476,60 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
206,38 € x 12
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Popolna povezava vrhunske tehnologije in estetskega dizajna.

Dizajnerska klimatska naprava Daikin Emura zagotavlja visoko zmogljivo hlajenje in ogrevanje, poleg tega pa filtri v enoti lovijo mikroskopske delce prahu, alergene in neprijetne vonjave in ohranjajo zrak v vašem domu zdrav in čist. Edinstveni sistem filtriranja prestreže 99 % alergenov, kot je cvetni prah, ter odstranjuje neprijetne vonjave tobaka in domačih živali.

Klimatska naprava Daikin Emura je dobitnica številnih mednarodnih nagrad za oblikovanje. Daikin Emura je tako dizajnerski okras vašega doma. Še več: z večdelno zunanjo enoto lahko na eno zunanjo enoto priključite do pet notranjih enot, zato je Daikin Emura idealna rešitev za ves vaš dom oz. hišo.

Klimatska naprava avtomatsko ustvarja optimalen pretok zraka z 2-področnim inteligentnim očesom, ki uporablja tipala za zaznavanje in usmerjanje zraka stran od ljudi. Samodejno tudi vključi tudi način varčevanja z energijo, ko zazna, da je prostor prazen.

Daikin Emura pridobiva 80 % svoje moči iz zraka in samo 20 % iz električne energije. Poleg navedenega enota še dodatno znižuje porabo energije z nizom pametnih tehnologij in energijsko varčnih nastavitev. Inverterska tehnologija poveča prihranke energije za 30 %. Pametni način in energetsko varčne nastavitve preprečijo čezmerno porabo. Na voljo je s tehnologijo Bluevolution za še večje zmanjšanje vpliva na okolje in izboljšanje energetske učinkovitosti.

Daikin Emura omogoča različne načine upravljanja okolja v vašem domu. Upravljajte enoto s pomočjo infrardečega daljinskega krmilnika, aplikacije Daikin Residential Controller na vašem pametnem telefonu ali z glasovnim upravljanjem prek aplikacij Alexa ali Google Home.

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Moč hlajenja (v kW):
3.5
Moč gretja (v kW):
4
SEER:
7.19
Energijski razred hlajenja:
A++
SCOP:
4.6
Energijski razred gretja:
A++
Glasnost notranje enote (v dB):
20
Glasnost zunanje enote (v dB):
59
Hladilno sredstvo:
R32
Vrsta:
Split
Barva:
Bela
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 12 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup