Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Nokian Tyres 185/55R15 86H XL M+S WR D4

Blagovna št.: 148026

Blagovna znamka: Nokian Tyres

Nokian 185/55 R15 86H XL M+S WR D4

Izberite zimske pnevmatike priznane znamke Nokian Tyres.

Preberite več
B
C
68dB
Spletna cena
93,60 €

Spletna akcijska cena
76,60 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
76,60 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,94 € x 7
Brezplačno Triglav zavarovanje
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Izberite zimske pnevmatike priznane znamke Nokian Tyres.

Pnevmatike Nokian Tyres WR D4 vam bodo nudile najboljši oprijem

Za brezskrbno vožnjo v zimskem času je potrebno vašega jeklenega konjička primerno opremiti. Primerna zimska obutev za vozilo je nujna oprema vsakega vozila od 15. novembra do 15. marca, kot nam to narekuje Zakon o varnosti cestnega prometa. Med tovrstne zimske pnevmatike uvrščamo tudi pnevmatike Nokian Tyres WR D4. Oznaka M+S vam pove, da gre za različico avtoplašča za blato in sneg (Mud + Snow) in na ta način izpolnjujejo vse pogoje za optimalen oprijem v zimskih razmerah.

Še več! Avtoplašči Nokian Tyres WR D4 vas bodo navdušili s svojim oprijemom tako na mokrih, suhih in zasneženih cestiščih. Z njimi se boste v najbolj ekstremnih razmerah počutili varno, vožnja z njimi pa bo izredno stabilna in uravnotežena brez spodrsavanj ob speljevanju ali pa zdrsavanju v ovinkih. Zimske pnevmatike Nokian Tyres WR D4 dosegajo najboljše rezultate testiranj in so prvakinje v oprijemu, zaradi česar so uvrščene v A razred pri doseganju zavorne poti na mokri podlagi.

Pnevmatike Nokian Tyres WR D4 v sebi združujejo številne inovacije

Prednosti, ki jih imajo pnevmatike Nokian Tyres WR D4, so rezultat najnovejše inovacije na področju izdelave gum. Izdelane so iz popolnoma nove mešanice dveh kavčukov, kar vam zagotavlja popoln nadzor nad vašim vozilom na mokri cesti, kot tudi na snegu in ledu. Mešanica se imenuje Nokian Tyres Twin Trac Silica in poleg naravnega kavčuka vsebuje še silicij in kanolo, vrsto olja iz oljne repice. Gre za zimske pnevmatike, ki so bile posebej izdelane za spremenljivo zimsko vreme na naših cestah, zato vam bo njihova uporaba zagotovo v zadovoljstvo.

Strah, da bi vas avtoplašči Nokian Tyres WR D4 pustili na cedilu, je popolnoma odveč, saj so preizkušeni v najzahtevnejših pogojih. V sebi združujejo številne inovacije, kot je na primer dovršen vzorec profila s tako imenovanim puhalom za plundro, in poliranimi žlebiči, ki zagotavljajo lažje odstranjevanje snega in plundre. Zaradi tega imajo avtoplašči izboljšane vozne lastnosti, med katerimi je izjemno pomembno preprečevanje vodnega klina in zdrsa na snežni brozgi.

Pnevmatike Nokian Tyres WR D4 vam nudijo udobno vožnjo z nizko porabo goriva

Z avtoplašči Nokian Tyres WR D4 pa boste zadovoljni tudi vsi tisti, ki si želite nekaj prihraniti pri stroških goriva in ob tem tudi uživati v udobni vožnji. Posebna sestava pnevmatik tako ne vpliva zgolj na odličen oprijem, ampak ima tudi številne druge prednosti.

Prva med njimi je izvrstna poraba goriva, ki jo zagotavljata velika količina naravne gume in repičnega olja. Ne glede na to ali prihaja do nihanj v temperaturi, se lastnosti pnevmatik bistveno ne spreminjajo, zaradi posebne sestave pa se ustvarja zelo majhen kotalni upor, zaradi česar je poraba goriva nizka. To pa še ni vse. Posebna zmes gume med bočnico in profilom učinkovito filtrira zvok in vibracije, kar vam zagotavlja udobno vožnjo brez hrupa v potniški kabini.

Podrobnosti izdelka
Sezona pnevmatike:
Zimska
Širina pnevmatike:
185
Višina pnevmatike:
55
Premer pnevmatike:
15
Vrsta pnevmatike:
Osebni avtoplašči
Zgradba:
R
Indeks hitrosti pnevmatike:
H
Energetska učinkovitost pnevmatike:
C
Oprijem na mokrem pnevmatike:
B
Zunanji kotalni hrup pnevmatike:
A
Pnevmatika z oprijemom na snegu:
Da
Pnevmatika z oprijemom na ledu:
Ne
Zunanji hrup (dB) pnevmatike:
68dB
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup