Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Hankook 185/70R14 88T M+S W452 WiNter i*cept RS2

Blagovna št.: 167185

Blagovna znamka: Hankook

Odlični avtoplašči za zimske razmere. Z njimi bo vožnja popolnoma varna in brez zdrsavanja, saj vam na eni strani nudijo optimalni oprijem s snežno podlago, na drugi strani pa učinkovito preprečujejo možnost splavanja.

Preberite več
C
C
71dB
Spletna cena
66,50 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,08 € x 6
Brezplačno Triglav zavarovanje
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačen prevzem na prodajnem mestu
Več o izdelku

Odlični avtoplašči za zimske razmere. Z njimi bo vožnja popolnoma varna in brez zdrsavanja, saj vam na eni strani nudijo optimalni oprijem s snežno podlago, na drugi strani pa učinkovito preprečujejo možnost splavanja.

Pnevmatike Hankook  so zanesljive v vseh razmerah.


Med vožnjo se pojavljajo situacije, ki jih ne moremo predvideti, zato so pnevmatike Hankook popoln partner na poti, na katerega se lahko zanesete ob vseh okoliščinah. Udobje, varnost, čut do varovanja narave ... Vse to in še več vam zagotavlja vožnja, ko na vozilo namestite pnevmatike Hankook. Tehnologija, pripravljena pod drobnogledom strokovnjakov, s poslanstvom izboljševati vozno izkušnjo in vam omogočiti občutek zaupanja med vožnjo je ključna prednost pnevmatike Hankook.

Pnevmatike Hankook WiNter I*cept RS2 vam bodo odlično služile v zimskih razmerah

Vsi vozniki moramo na svoje jeklene konjičke vsakega 15 novembra namestiti zimske pnevmatike, tudi če ne pričakujemo snega, ali pa se v snežnih razmerah sploh ne vozimo. Dejstvo je, da so zimske pnevmatike prilagojene med drugim tudi na nizke temperature, pri katerih se avtoplašči popolnoma drugače obnašajo, zato je tovrstna zimska oprema obvezna. Tu ne gre samo za profil zimske pnevmatike, ampak tudi za njihovo sestavo.

Ker pa je izbira zimskih pnevmatik zelo široka, je prav, da pred nakupom temeljito razmislite o vaših voznih navadah, saj se boste na ta način pravilno odločili. Če iščete zimske pnevmatike z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno, potem so pnevmatike Hankook dobra izbira.

Pnevmatike Hankook WiNter I*cept RS2 vam nudijo optimalen oprijem na zasneženem terenu

Zimske razmere in zasnežene ceste so za marsikoga prava nočna mora, vendar pa je razveseljiv podatek, da številni proizvajalci gum dajejo vedno večji poudarek čim boljšem oprijemu v takšnih zahtevnih razmerah. In nič drugače ni tudi z zimskimi avtoplašči Hankook WiNter I*cept RS2. S temi avtoplašči bo vaša vožnja v zimskih razmerah postala pravi užitek.

Te zimske pnevmatike se odlikujejo po tem, da imajo posebej za zimo izdelane utore 3D, ki so značilni za pnevmatike Hankook WiNter I*cept RS2. Avtoplašči imajo veliko število takšnih 3D utorov, ki občutno povečujejo oprijem na zimskih površinah in posledično tudi vleko na snegu. Avtoplašči so bistveno drugačni tudi v svoji sestavi. Tekalna plast gume je bolj čvrsta in na ta način zagotavlja tudi večjo trdnost pnevmatike. Zaradi tega boste zaradi boljšega oprijema na zasneženem cestišču bistveno lažje obvladali svoje vozilo.


Pnevmatike Hankook WiNter I*cept RS2 vam nudijo učinkovito odvajanje vode in snega

Če dobro pogledate pnevmatike Hankook WiNter I*cept RS2, boste opazili, da ima njihov profil številne prečne utore oziroma kanale. Z njihovo pomočjo se voda in snežna brozga zelo hitro odvajata na zunanji strani zimske pnevmatike, zaradi česar so gume v tesnem stiku s podlago in ne vodo oziroma snežno brozgo. Na ta način pnevmatike Hankook učinkovito preprečujejo možnost tako imenovanega splavanja ali vodnega klina, ki ga običajno občutite kot nekakšno glisiranje na vodi, ko nimate več kontrole nad vozilom.

S tem pa se prednosti zimskih pnevmatik Hankook WiNter I*cept RS2 še ne končajo. Zaradi velikega števila blokov na tekalni plasti, vam bodo avtoplašči močno izboljšali stik s snegom, kar je bistvenega pomena za varno in zanesljivo vožnjo pozimi. Z avtoplašči Hankook WiNter I*cept RS2 ne boste občutili nobenega spodrsavanja pri speljevanju ali pa zanašanja v ovinkih kar bo zagotovo navdušilo tudi največje skeptike.

Podrobnosti izdelka
Sezona pnevmatike:
Zimska
Širina pnevmatike:
185
Višina pnevmatike:
70
Premer pnevmatike:
14
Vrsta pnevmatike:
Osebni avtoplašči
Zgradba:
R
Indeks hitrosti pnevmatike:
T
Energetska učinkovitost pnevmatike:
C
Oprijem na mokrem pnevmatike:
C
Zunanji kotalni hrup pnevmatike:
B
Pnevmatika z oprijemom na snegu:
Da
Pnevmatika z oprijemom na ledu:
Ne
Zunanji hrup (dB) pnevmatike:
71dB
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup