Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Avtosedež Britax Römer i-Size 76-150 cm Advansafix i-Size, storm grey

Blagovna št.: 283955

Blagovna znamka: Britax Römer

Avtosedež Britax Römer i-Size 76-150 cm Advansafix i-Size, storm grey

Izberite Britax Römer avtosedež i-Size 76-150 cm Advansafix i-Size.

Preberite več
Spletna cena
349,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
14,58 € x 24
Več o izdelku

Izberite Britax Römer avtosedež i-Size 76-150 cm Advansafix i-Size.

ADVANSAFIX i-SIZE poskrbi, da je vaš otrok varen in udoben, od 15 mesecev do 12 let starosti.
Avtosedež je odobren po najnovejšem standardu i-Size in opremljen s 5-točkovnim varnostnim sistemom, ki omogoča uporabo do 21 kg. Preizkušeni tehnologiji XP-PAD in SecureGuard, nudita zaščito pri čelnem trku, medtem ko bočne zaščite varujejo vašega otroka pri bočnem trku.

Zahvaljujoč funkciji "Flip & Grow" lahko avtosedež enostavno pretvorite iz avtosedeža s 5-točkovnim varnostnim pasom v avtosedež s 3-točkovnim pasom - skladno z rastjo otroka.

Flip & Grow Ko vaš otrok doseže 15 kg (max. 21 kg), morate spremeniti avtosedež iz zapenjanja s 5-točkovnim varnostnim pasom v zapenjanje s 3-točkovnim pasom. Zahvaljujoč funkciji "Flip & Grow" je ta sprememba hitra in enostavna. Enostavno prilagodite naslonjalo za glavo, nato pa preklopite prilagoditveno ploščo "Flip & Grow" tako, da je SecureGuard nad sedežem.

Isofix sistem
V primeru trka Isofix sistem usmeri silo trka navzdol proti avtomobilskemu sedežu in potem s precej manjšo silo naprej, s čimer konkretno zmanjša tveganje za poškodbe otrokovega vratu in glave.

5-točkovni varnostni sistem
5-točkovni pas je eden izmed najbolj varnih načinov pripenjanja otroka v avtosedež, saj poskrbi, da je ves čas vožnje otrok trdno in varno pripet v zaščitno školjko avtosedeža.

Mehke neoprenske blazinice
Nove, mehke neoprenske blazinice na prsnem predelu se popolnoma prilegajo otrokovim prsim. Poskrbijo za udobje otrok med vožnjo ter zmanjšujejo možnost premikanja otroka pod pasovi. Lahko jih enostavno odstranimo in operemo.

"SecureGuard"
Nova tehnologija Secure Guard je še ena varnostna točka v avtomobilu, ki zagotavlja večjo varnost kot pri običajnih otroških avtosedežih. Optimalen položaj varnostnega pasu s pomočjo najnovejše tehnologije Secure Guard poskrbi, da ostane varnostni pas kljub različnim otroškim aktivnostim v vozilu nameščen preko otrokovih medeničnih kosti.

Zaščita pred stranskimi udarci SICT
Nudi vrhunsko zaščito vašega otroka v primeru bočnega trka. Zmanjša udarne sile tako, da zmanjša razdaljo med avtomobilom in avtosedežem ter se deformira, da absorbira energijo, preden doseže vašega otroka. Če želite izkoristiti zaščito, preprosto nastavite SICT na strani avtomobilskega sedeža, ki je najbližje vratom.

Naslon za glavo v obliki črke V
Posebej oblikovan za nadzor gibanja otroške glave, vzglavnik v obliki črke V zagotavlja optimalno zaščito v primeru bočnega trka, hkrati pa zagotavlja vrhunsko udobje. Poleg tega je mogoče naslon za glavo in pas enostavno nastaviti, da ustrezata višini vašega otroka.

Hitro odstranljiva prevleka
Na cesti se lahko stvari nekako zapletejo in pijače se lahko polijejo. Zato ima Advansafix i-Size pralno prevleko za sedež, ki jo je mogoče enostavno sneti, ne da bi odstranili pas, tako da lahko hitro očistite in se odpravite na pot.

XP-PAD blazinica
Za zaščito občutljivega predela vratu vašega otroka v primeru čelnega trka je Britax Römer razvil penasto blazinico, ki blaži udarce. Preprečuje udarce brade vašega otroka na prsni koš in absorbira do 30 % * energije. Sunkovito gibanje glave naprej je zmanjšano in vrat je zaščiten. Hkrati zagotavlja dodatno oblazinjenje okoli robov varnostnega pasu.

Več o avtosedežu Britax Römer i-Size

  • Primeren od 15 mesecev do 12 let
  • Bočna zaščita SICT
  • 5-točkovni varnostni sistem
  • Prilagodljiva višina naslona za glavo
  • Odstranljiva in pralna prevleka

Garancija: 2 leti

OPOZORILO za avtosedeže skupin 0+, 0+/1 in ostale avtosedeže nameščene v nasprotni smeri vožnje:

  • Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
  • Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!

OPOZORILO za vse skupine avtosedežev:

  • Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.
Podrobnosti izdelka
Za skupine otrok:
I-Size 76-150 cm
Pritrditev v avtu:
Isofix
Barva:
Siva
Zapenjanje:
5 točkovni sistem
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup