Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Brezžični zvočnik Philips TAW6505, siv

Blagovna št.: 281614

Blagovna znamka: Philips

Philips TAW6505 brezžični zvočnik, siv

S svojim LED osvetlitvijo in neverjetnim prostorskim zvokom vam bo pričaral čudovito vzdušje v domu – sodoben Bluetooth zvočnik Philips TAW6505 se ponaša s funkcijo Ambilight in glasbeno močjo RMS 80 W. Vključuje tudi Google Chromecast, Apple AirPlay 2, Spotify Connect in podporo za DTS Play-Fi. Nadzoruje ga lahko z glasovnimi pomočniki.

Preberite več
Spletna cena
344,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
14,37 € x 24
Več o izdelku

S svojim LED osvetlitvijo in neverjetnim prostorskim zvokom vam bo pričaral čudovito vzdušje v domu – sodoben Bluetooth zvočnik Philips TAW6505 se ponaša s funkcijo Ambilight in glasbeno močjo RMS 80 W. Vključuje tudi Google Chromecast, Apple AirPlay 2, Spotify Connect in podporo za DTS Play-Fi. Nadzoruje ga lahko z glasovnimi pomočniki.

Mogočnejši zvok. V vsakem prostoru.

Zmogljiv brezžični zvočnik nudi 80 W bogatega zvoka – samostojno ali kot del postavitve v več prostorih. Prinaša vam stereo zvok, poln podrobnosti, popolno sinhronizacijo ter enostavno upravljanje – ne glede na to, ali ga boste povezali s televizorjem ali z drugimi zvočniki.

DTS Play-Fi. Kakovosten večprostorski zvok.

Ta brezžični zvočnik je združljiv z DTS Play-Fi, zato ga lahko enostavno sinhronizirate z drugimi Play-Fi zvočniki, ki podpirajo zvočno reprodukcijo v več prostorih. Če vaš Soundbar podpira funkcijo Play-Fi Surround, ga lahko uporabite kot enega od zvočnikov v sistemu prostorskega zvoka, ki ste ga ustvarili za svoj filmski večer.

Bogat zvok v vsakem prostoru. Popolna sinhronizacija zvoka v več prostorih.

Dva nizkotonca, dve pasivni membrani in dva visokotonca zagotavljajo bogat zvok z močnimi nizkimi toni in jasnimi visokimi toni. Povezava Wi-Fi zagotavlja najvišjo možno kakovost prenašanja zvoka ter odlično sinhronizacijio med zvočniki, nameščenimi v različnih prostorih.

Poudari glasnost vašega pametnega zvočnika

Napravi s podporo Alexa ali kateri koli napravi s Pomočnikom Google naročite, naj predvaja glasbo direktno prek zvočnika. Povišajte glasnost v času zabave in jo znižajte ponoči. Zagotovite si dostop do novic in še mnogo več. Vse to lahko sedaj naredite prostoročno.

Spotify Connect. Tidal. Deezer. Na voljo imate vse.

Ne glede na to, ali pretakate vsebine direktno prek Spotify-ja ali dostopate do albumov visoke ločljivosti prek storitve Tidal, ta zvočnik zna s pomočjo aplikacije Play-Fi predvajati vse. Od glasbenih seznamov za zabavo v salonu do podcastov v pisarni, vaše najljubše vsebine bodo predvajane z bogatejšim, globljim in razločljivejšim zvokom.

Nanj lahko priključite vse naprave

Združljivost z Wi-Fi, Bluetooth, Google Chromecast in Apple AirPlay 2 omogoča pretakanje najljubše glasbe in podcastov, na kakršen koli način želite. Če uporabljate naprave iOS, lahko za glasovno upravljanje zvočnika uporabite Siri.

Vgrajena LED-osvetlitev. Združljiv s televizorjem Philips Ambilight.

Ta zvočnik ne predvaja le glasbe. Podpira tudi Ambilight. Na zvočniku pritisnite tipko Ambilight in povezali ga boste s televizorjem. Med gledanjem filma, igranjem iger ali poslušanjem glasbe uživajte v objemu ambientalne svetlobe.

Več o Philips brezžičnem zvočniku

  • Barva: siva
  • Bluetooth povezava: da
  • Izhodna moč: 80 W (@1% THD)
  • Napajanje: 100-240 V AC, 50/60 Hz
  • DTS Play-Fi. Večprostorski zvok: da
  • Spotify Connect: da
  • Vgrajen Chromecast: da
  • Združljiv z Alexo: da
  • Podpora za Apple AirPlay 2: da
  • Avdio vhod (3,5 mm): da
  • Profili Bluetooth: SBC 4.0, A2DP, AVRCP
  • Omrežne povezave: Wi-Fi - 802.11 b/g/n/ac
  • Mere (Š x V x G): 350 x 132 x 151 mm
  • Teža: 3,5 kg

Garancija: 2 leti

Podrobnosti izdelka
Brezžična povezava:
Da
USB povezava:
Da
Jack povezava:
Da
Kontrola glasnosti:
Da
Daljinski upravljalnik:
Ne
Skupna moč (v W):
80
Zvočniški sistem:
2
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup