Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Bose SoundLink Revolve II Bluetooth zvočnik, črn

Blagovna št.: 280794

Blagovna znamka: BOSE

Bose SoundLink Revolve II Bluetooth zvočnik črn

SoundLink Revolve je najzmogljivejši prenosni Bluetooth zvočnik doslej z oddajanjem vseprisotnega zvoka, enotno, kar v največji meri napolni prostor. V središču sobe ali kjerkoli drugje bo ta samostojen zvočnik prostor napolnil s kakovostnim zvokom. Brez problemov ga odneseš ven ali kamorkoli.

Preberite več
Spletna cena
218,45 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
10,40 € x 21
Več o izdelku

SoundLink Revolve je najzmogljivejši prenosni Bluetooth zvočnik doslej z oddajanjem vseprisotnega zvoka, enotno, kar v največji meri napolni prostor. V središču sobe ali kjerkoli drugje bo ta samostojen zvočnik prostor napolnil s kakovostnim zvokom. Brez problemov ga odneseš ven ali kamorkoli.

SoundLink Revolve zvočnik je tako majhen in lahek, da ga lahko brez problema pospravite v vašo torbo. Tehta le 0,7 kg. Zaradi svoje velikosti in oblike ga lahko postavite praktično kamorkoli in je skoraj nemogoče, da bi se prevrnil, zvok pa širi v radiju 360 stopinj. Litij-ionska baterija zagotavlja kar do 12 ur delovanja, prazna pa se napolni v treh urah. Lahko ga uporabljate tudi med tem, ko se baterija polni. Možnost prostoročnega telefoniranja in prevzema klica. Glasovno vodenje pa vam pomaga pri lažjem povezovanju bluetooth naprav. Bluetooth povezava omogoča domet do 9 metrov in tako boste lahko uživali v zvoku brez žic. Lahko se poveže s pametnim telefonom, iPad-om ali drugo bluetooth napravo. S pomočjo aplikacije Bose Connect lahko dva zvočnika povežete v stereo način.

Zvok smo speljali v drugo smer – pravzaprav v vse smeri

Spoznajte SoundLink® Revolve, naš najboljši prenosni Bluetooth zvočnik do sedaj. Svojo okolico pokriva z enakomernim, polnim zvokom, v krogu 360°. Postavite ga lahko v sredino sobe in celoten prostor bo pokrit z enako kvalitetnim zvokom. Ali pa ga postavite poleg stene in navdušilo vas bo prelivanje direktnega in odbitega zvoka. In če ga morda želite uporabljati zunaj, je namenjen prav temu, lahko ga vzamete s seboj kamorkoli.

Neverjetno glasen. Presenetljivo majhen.

Naj vas njegova majhnost ne zavede. Kljub minimalni velikosti ima vgrajenih več tehnoloških biserov, kot si lahko predstavljate. Visoko zmogljiv zvočnik, dvojni pasivni radiatorji, akustični deflektor za distribucijo zvoka v vse smeri. Vse to enostavno pomeni odličen zvok in vrhunsko zvočno doživetje.

Mehki robovi za zaščito

Nihče ni popoln in lahko se zgodi, da zvočnik po nerodnosti prevrnete, premetavate po torbi ali malo bolj »trdo« postavite, vendar vam ni potrebno skrbeti, robovi ohišja iz mehkega materiala mu zagotavljajo odlično zaščito pred takšnimi nerodnostmi.

Igra v dežju

Če vas malo dežja ne moti, to tudi vašega zvočnika ne sme ovirati. SoundLink Revolve je vodoodporen, kar pomeni, da ga lahko uporabljate tudi tam, kjer ga lahko poškropi voda – poleg bazena, v kopalnici ali kuhinji.

Vse za popoln zvok

Vse podrobnosti so premišljene do popolnosti, do najmanjšega spoja. Ste opazili, da ga naša mrežica nima? S posebnim postopkom ulivanja smo izdelali celotno ohišje, vključno z mrežico, ki je popolnoma brez šivov.

Zgrabi in pojdi

Ko se začne dogajati, ponavadi ni časa za natančno tipkanje s konicami prstov. Zato smo naredili zvočnik, ki ga lahko zgrabite, vključite in enostavno upravljate s pomočjo prijetnih, mehkih in gladkih tipk.

Poln moči

Prenosni Bluetooth zvočnik seveda potrebuje zmogljivo baterijo in ta zvočnik jo resnično ima. Z akumulatorsko litij-ion baterijo lahko deluje do 12 ur – kar vam zadostuje za celodnevno poslušanje, ne da bi se pri tem spremenila kakovost zvoka.

Pustite svoj telefon doma

Ste pozabili vzeti telefon? Ni problema. Vseeno si boste lahko rezervirali večerjo v restavraciji, ali pa poslali tekstovno sporočilo. Potrebno je le pritisniti in držati večopravilno tipko in zvočnik vas bo povezal s Siri in Google Now™.

  • Barva: črna
  • Dimenzije: 15,2 x 8,2 (V x premer) cm
  • Teža: 0,7 kg
  • Vsebina kompleta: -SoundLink Revolve zvočnik - USB napajalnik - USB kabel - adapterji napajalnika

    Garancija: 2 leti
Podrobnosti izdelka
Reža za spominsko kartico:
Ne
Daljinski upravljalnik:
Ne
FM radio:
Ne
Brezžični mikrofon:
Ne
Ethernet priključek:
Ne
Vgrajena baterija / akumulator:
Da
Vodoodpornost:
Da
Bluetooth povezljivost:
Da
WiFi povezljivost:
Ne
USB vhod:
Da
Čas predvajanja (v urah):
12
Vrsta napajanja:
Vgrajena baterija / akumulator
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup