Toplotna črpalka pod vašo streho!

Trajanje: 
3.9.2018 do 31.1.2019

Prvih 100 klimatskih naprav smo že razdelili. Zaradi velikega povpraševanja smo se odločili, da akcijo Toplotna črpalka pod vašo streho podaljšamo. Izkoristite priložnost, ki vam jo nudimo le še do 31. 1. 2019 in ob nakupu ogrevalne toplotne črpalke prejmite še klimatsko napravo za 1 €.

Napolnite svoj dom s toplino in svežino, ter poskrbite za brezskrbno bivanje, na okolju prijazen način.

Toplotna črpalka pod vašo streho
 

Bogata ponudba Petrol ogrevalnih toplotnih črpalk vam omogoča, da izberete tisto pravo za vaš dom, za energetsko varčen način ogrevanja, ki zagotavlja zmanjšan vpliv na okolje. Kupcem  toplotne črpalke je ob hkratnem nakupu klimatske naprave le-ta na voljo že za 1 €!

Ponudba Toplotna črpalka pod vašo streho vključuje:

 • vrhunsko ogrevalno toplotno črpalko po vašem izboru. Izbirajte med našo bogato ponudbo ali pa se odločite za ogrevalno toplotno črpalko Daikin Altherma 3, ki vam je v sklopu ponudbe na voljo že za 121 € na mesec
 • klimatsko napravo LG Standard S, že za 1 € (Zaradi omejenih zalog klimatske naprave Electrolux X2 in X3 3,5 kW nakup le teh ni več možen. Zato smo se odločili, da vam nudimo nakup kvalitetne klimatske naprave LG Standard S),  
 • ugodno Petrol financiranje do 5 let, brez pologa in brez obresti.
 • akcijsko ceno dobave Petrol Elektrike.

Več informacij o izdelkih:
 • Ogrevalna toplotna črpalka Daikin Altherma 3. Za svoje delovanje uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo R32 in tako zagotavlja zmanjšan vpliv na globalno segrevanje. 
 • Klimatska naprava LG.

Prednosti nakupa ogrevalne toplotne črpalke na Petrolu:

 • ugodno Petrol financiranje, brez pologa in brez obresti, do 5 let,
 • dostava, dobava, montaža, ogled in energetsko svetovanje vključeni v ceno,
 • zajamčena kvaliteta izdelka z zagotovljeno garancijo na izdelek,
 • enostavna ureditev ugodnega zavarovanja za izdelek,
 • možnost pridobitve nepovratnih sredstev Eko sklada,
 • akcijska cena dobave Petrol Elektrike.

V zimski ponudbi ogrevalnih toplotnih črpalk pa lahko člani Petrol kluba ob unovčenju zgolj 300 Zlatih točk svoj dom nadgradite še ugodneje!


Potrebujete pomoč?
Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo Petrolovi energetski svetovalci. Pokličite nas na brezplačno številko 080 22 34 ali pa nam pišite na elektronski naslov energetski.center@petrol.si. Obiščete nas lahko tudi v Energetskem centru Petrol v ljubljanskem BTC, Hala 3.
 

Petrol d.d., Ljubljana omogoča nakup izbrane ogrevalne toplotne črpalke, ki so v času trajanja ponudbe v prodajnem programu. Ponudba velja le ob hkratnem nakupu izbrane ogrevalne toplotne črpalke in klimatske naprave. Ponudba velja do 31. 1. 2019 oziroma do odprodaje zalog. Redna cena 8.640,74 €, akcijska cena 7.259,85 €, popust 1.379,69 €, ugodno Petrol financiranje, brez pologa, brez obresti, 121 € na mesec, na 5 let.

 

Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.