Aktualne akcije

Izkoristite sejemsko ponudbo v času Sejma AGRA

Trajanje akcije

od 26.08.2023 do 10.09.2023

agra

Vabljeni na 61. mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA, ki bo potekal od 25. do 31. 8. 2023 na razstavišču Pomurskega sejma v Gornji Radgoni, kjer se predstavljamo tudi s Petrolovimi poslovnimi rešitvami (zunanji razstavni prostor pred dvorano D2, št. 5015). 

AGRA je ena najpomembnejših in največjih kmetijskih sejmov v regiji, kjer se srečujejo kmetje, gozdarji, predstavniki kmetijske industrije, raziskovalci in vsi, ki so povezani z agrarnim sektorjem. Na sejmu se bodo predstavila številna ugledna podjetja, med njimi tudi Petrol. Gre za edinstveno priložnost, da spoznate najnovejše trende in inovacije v kmetijstvu ter navežete koristne poslovne stike. 

Zakaj na sejmu obiskati Petrolovo stojnico na zunanjem prostoru pred dvorano D?

Pripravili smo vam izdelke, ki smo jih razvili posebej za potrebe kmetijske in gozdarske panoge. Na enem mestu boste našli vse, kar potrebujete za kmetijsko in gozdarsko mehanizacijo, do oskrbe z energenti, osebne varovalne opreme, celovitih energetskih rešitev ter izdelkov za nego in vzdrževanje različnih vozil. Čakajo vas tudi pnevmatike izbranih blagovnih znamk, vrhunski akumulatorji VARTA in najrazličnejša motorna olja.

Ne spreglejte akcijske ponudbe “AGRA2023”. Posebna ponudba velja za poslovne kupce od 26. avgusta do 10. septembra, oziroma do odprodaje zalog.
 

Katere izdelke in rešitve si lahko ogledate na Sejmu AGRA?
  • Pnevmatike
  • Motorna olja
  • Akumulatorji
  • Osebna varovalna oprema (OVO)
  • Biomasa
  • Energetske rešitve (sončni panel, domača električna polnilnica in Huawei inverter) 

Oglasite se na zunanjem razstavnem prostoru pred dvorano D2, razstavni prostor št. 5015, in z vam bomo z veseljem pomagali.

Ne spreglejte posebne ponudbe ob sejmu AGRA.

PREGLEJTE ŠE SEJEMSKE UGODNOSTI NA SPLETU
Pripravili smo vam posebno sejemsko ponudbo v spletni trgovini Petrol eShop, s popusti kar do 40 %!