Aktualne akcije

S promocijsko kodo do popusta na e-vozila

Trajanje akcije

od 15.06.2023 do 15.08.2023

S promocijsko kodo do popusta na e-vozila

E-vozila - ključ do brezskrbne in okolju prijazne mobilnosti! Vsi se zavedamo potrebe po trajnostnih rešitvah in zmanjševanju emisij. Električna kolesa in električni skiroji so odgovor na ta izziv. Z njimi lahko hitro in enostavno dosežete svoje cilje, obenem pa ohranjate čist zrak in aktivno prispevate k ohranjanju našega planeta.

Da se boste lahko tudi vi pridružili e-mobilni revoluciji, imamo za vas posebno presenečenje – 50 € popusta na električno kolo ali električni skiro s promocijsko kodo EMOBILNOST50! Pridružite se nam pri ustvarjanju bolj trajnostne prihodnosti, polne neverjetnih voženj. 

Preverite ponudbo v Petrol eShop

Električna svoboda je le nekaj klikov stran, in prav tako možnost, da si z nakupom e-kolesa ali e-skiroja povrnete kupnino!

Člani Petrol kluba, ki boste med 4. julijem in 15. avgustom 2023 v naši spletni trgovini Petrol eShop kot registrirani uporabniki opravili nakup e- kolesa ali e-skiroja, se boste uvrstili v žreb za: 

  • 1 x vračilo denarja oz. dobroimetja v višini kupljenega izdelka na Petrol klub kartico

Več informacij o nagradni igri

Še niste član Petrol kluba?

Včlanite se v našo družino zvestobe, kar prek spleta. Tako pri nas šteje vsak nakup, Zlate točke, ki jih zbirate, pa vam prinesejo skrbno izbrane ugodnosti in popuste.