Aktualne akcije

Ste za nakupe radi nagrajeni?

Trajanje akcije

od 10.09.2022 do 31.05.2023

sendvic

Sodelujte v akciji 5+1, zbirajte nakupe prigrizkov in malice na poti ter bodite za to nagrajeni. 

Ko vam naslednjič zakruli po želodcu, se ustavite pri nas. Ker na Petrolu šteje prav vsak postanek, vam bomo v Petrol klubu za vsakih 5 opravljenih nakupov med svežimi ali pakiranimi sendviči, burgerji, smoothiji, celimi picami ali hot dogi en izdelek po vašem izboru podarili.

V akciji 5+1 lahko zbirate: 

  • Sveže ali pakirane sendviče
  • Fresh burgerje
  • Smoothije
  • Cele pice
  • Hot doge

Preverite bogato ponudbo sendvičev   Preverite svežo ponudbo Fresh

Vaši zapisi opravljenih nakupov se beležijo na Petrol klub kartici, zato, ko se  na poti oglasite po svojo najljubšo malico, ne pozabite pokazati še svoje Petrol klub kartice in tako zbirajte nakupe po vašem izboru in bodite za to nagrajeni. Trenutno stanje vaših zbranih nakupov lahko vsakokrat preverite na izpisku prejetega računa ali v aplikacijah Moj Petrol in Na poti.

Še niste član Petrol kluba?

Včlanite se lahko v le nekaj klikih in že takoj uživate v vseh ugodnostih naše družine zvestobe. Včlanite se v Petrol klub hitro in enostavno tukaj

Svojo naslednjo malico naročite z aplikacijo Na poti

Svojo najljubšo malico si lahko enostavno in hitro naročite tudi z aplikacijo Na poti, preko katere lahko preverite tudi razpoložljivost ponudbe Fresh na izbrani lokaciji. Še nimate aplikacije Na poti? Prenesite si jo in uživajte v udobju https://www.petrol.si/aplikacija-na-poti.

Za brezskrbne poti tudi čez mejo

Lačni, a v tujini? Brez skrbi, nakupe prigrizkov na poti lahko zbirate tudi na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter v Črni gori, kjer si lahko privoščite slasten sendvič. Tega vam odslej zapišemo med izdelke, ki ste jih že zbrali z nakupi v Sloveniji. Ustavite na Petrolu ali Croduxu in se okrepčajte tudi, ko se vam najbolj mudi. Ali pa unovčite brezplačen obrok na poti, ki ste si ga prislužili s 5+1 nakupi. Pa dober tek!