Aktualne akcije

Iščete orodje za urejanje vrta?

Trajanje akcije

od 21.03.2022 do 29.05.2022

vitapur

Ste pripravljeni na začetek vrtnarjenja? Marec že vabi k vrtnim opravilom, ki so lahko še prijetnejša, ko imamo pri roki prava orodja. Naj gre za prekopavanje vrta, grabljenje trate ali obrezovanje drevja – s Fiskars orodji, ki jih dobite na Petrolu, bo vrtno delo lažje in bolj prijetno!

Ker se zavedamo, da je urejen vrtni kotiček ali urejeno hišno dvorišče še kako pomembno, smo za vas pripravili posebno Fiskars akcijo! Ob nakupu nad 30 € boste dobili kupon s 50 % popustom za nakup enega od treh Fiskars izdelkov.

Akcija traja do 29. maja, kuponi pa bodo unovčljivi kar do 12. junija 2022 oz. do razprodaje zalog.Večnamenski Fiskars nož z etuijem K40

Večnamenski Fiskars nož je opremljen s plastičnim tokom za zaščito rezila in uporabnika. Ima ergonomsko oblikovan plastičen ročaj s ščitnikom za prste, zaradi katerega je primeren za vsestranska opravila.
Rezilo je iz nerjavečega jekla, dolžine 100 milimetrov.

Redna cena: 14,00 €

Obiščite eShopVrtne škarje P26 SingleStep

Čudovito, preprosto in elegantno zasnovane škarje za vsa osnovna vrtnarska dela na vrtu.
Uživajte v Fiskars kakovosti skupaj s čvrstima ročajema za udoben oprijem in mehanizmom SingleStep™, ki skrbi za enakomeren odrez.
Obrezovanje je enostavno in čisto, zaradi nelepljivega PTFE materiala, ki je nanešen na zgornje rezilo in zmanjšuje trenje, omogoča lažje rezanje ter čiščenje.

Redna cena: 16,00 €

Obiščite eShop


Brus za nože in sekire Xsharp

Priprava lesa zahteva, da imate pri sebi vedno ostro orodje za natančen in hiter rez. To priročno in prenosno orodje ponuja dva brusa v enem.
Keramični brusni kamen v ohišju proizvajalca Fiskars je pravi tako za brušenje nožev kot sekir. Hitro in optimalno naostri rezilo in obnovi rezne kote nožev in sekir Fiskars prav zaradi njegovega enostavnega mehanizma. Je tudi dovolj majhen, da ga imate s seboj kamorkoli greste.

Redna cena: 18,00 €

Obiščite eShop