Aktualne akcije

Zlate točke unovčite za vrhunsko plinsko peč

Trajanje akcije

od 01.09.2021 do 10.11.2021

plinska pec

S priklopom na zemeljski plin in z energetsko ustrezno sodobno ogrevalno tehnologijo za vaš dom, lahko poskrbite za znižanje vaših stroškov ogrevanja in povečanje udobja vašega doma. Zemeljski plin je praktičen in udoben vir toplote, saj omogoča celovito energetsko oskrbo doma. Primerjava investicijskih stroškov in cene energentov pokažejo, da bo vaša izbira za zemeljski plin in novo plinsko peč med najugodnejšimi rešitvami. Stroški ogrevanja se vam lahko znižajo vse do 70 % zaradi nižje cene, manjše porabe energenta in nizkih vzdrževalnih stroškov kvalitetnih plinskih peči.

Plinska peč je lahko vaša s Petrol financiranjem, brez obresti in 1000 € pologa, že za 48 x 64,84 €.

V ceno je vključen kvalitetna stenska plinsko kondenzacijska peč  Vaillant ecoTEC PLUS VUW 26CS/1-5 (N-INT2), ki jo odlikuje razred energetske učinkovitosti A+. Cena vključuje dostavo do vrat vašega doma, osnovno montažo, vremensko vodena regulacija in 2-letna garancija.

Pošljite povpraševanje Več informacij

Stenska plinsko kondenzacijska peč  Vaillant ecoTEC PLUS VUW 26CS/1-5 (N-INT2) vam je na voljo tudi z 120 L bojlerjem za sanitarno vodo uniStor VIH R 120/6M  s Petrol financiranje, brez obresti in 1000 € pologa, že za 48 x 77,03 €. Odlikujejo jo razred energetske učinkovitosti A+. V ceno je vključena dostava do vrat vašega doma, osnovna montaža, vremensko vodena regulacija in 2-letna garancija.

Pošljite povpraševanje Več informacij