Aktualne akcije

Zlate točke unovčite za odlično ogrevalno toplotno črpalko

Trajanje akcije

od 01.09.2021 do 10.11.2021

toplotna

Ogrevalne toplotne črpalke so naprave, ki odvzemajo hladen zrak iz okolja in ga segrevajo ter oddajajo v želeni prostor. Namenjene so ogrevanju bivalnih prostorov in sanitarne vode, pri čemer znižajo stroške ogrevanja tudi do 60 %. So enostavne za upravljanje in uporabo, delujejo zelo tiho in ne potrebujejo skoraj nobenega vzdrževanja.

Ob pologu 1000 € in unovčitvi 250 Zlatih točk nadgradite vaš dom z ogrevalno toplotno črpalko Daikin Altherma 3*, 8 kW z osnovno montažo in Petrol financiranjem, brez obresti, za samo 60 x 149,09 €.

Odlikuje jo energetska učinkovitost za ogrevanje prostorov (55/35) A++/A+++ ter energetska učinkovitost za ogrevanje sanitarne vode A(L).  Vgrajen ima 180 l bojler za sanitarno vodo.

Cena vključuje dostavo do vrat vašega doma, osnovno montažo, zagon, zavarovanje in 2 letno garancijo. Možnost pridobitev nepovratnih sredstev Eko sklada.

Pošljite povpraševanje Več informacij

Z koriščenjem 250 Zlatih točk vam je v tokratni ponudbi na voljo tudi ogrevalno toplotna črpalka Mitsubishi Ecodan PUD-SWM 12 kW z vgrajenim 200 l bojlerjem za sanitarno vodo.
Odlikuje jo energetska učinkovitost za ogrevanje prostorov (55/35) A++/A+++ ter energetska učinkovitost za ogrevanje sanitarne vode A+(L).  Vgrajen ima 200 l bojler za sanitarno vodo.

Cena s Petrol financiranjem, brez pologa, brez obrasti 60 x 154,60 € (cena bold) vključuje dostavo do vrat vašega doma, osnovno montažo, zagon, zavarovanje in 3 letno garancijo. Možnost pridobitev nepovratnih sredstev Eko sklada.

Pošljite povpraševanje Več informacij