Aktualne akcije

Q Maaaaaaaaaaaaaaaax z vami tudi na dopustu v tujini

Trajanje akcije

od 01.07.2021 do 31.08.2021

Q Max z vami tudi na dopustu v tujini

Ste se že odločili, kje boste dopustovali letos? Če boste počitnikovali ob Jadranskem morju ali pa potovali po Hrvaški, Srbiji, Bosni in Hercegovini ali Črni Gori, je Petrol s svojo razvejano mrežo prodajnih mest zagotovo prava izbira za vaš postanek na poti. Pa ne pozabite – na Petrolu prav vsak postanek šteje, člane Petrol kluba pa za nakupe v tujini še posebej nagradimo! 

Tako lahko tudi na dopustu v tujini vsi člani Petrol kluba na kar 182 Petrol prodajnih mestih v jugovzhodni Evropi izkoristite ugodnosti članstva v Petrolovi družini zvestobe in hkrati z nakupi zbirate Zlate točke. 

Hkrati pa vas med dopustovanjem na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, v Črni gori in v Srbiji na Petrolu še dodatno nagradimo. Ob predložitvi Petrol klub kartice vam ob nakupu 20 ali več litrov goriva med 16. junijem in 31. avgustom poleg Zlatih točk namreč podarimo še okusno Kavo na poti!

Tako boste lahko tudi na letošnjem dopustu brezskrbno uživali v vožnji. Tudi zato, ker bodo vaš avto letos poganjala prenovljena goriva Q Max.

zemljevid Q Max

Kot prvi v regiji vam na Petrolu po novem nudimo goriva z inteligentnim delovanjem, ki ga zagotavlja  tehnologija čiščenja Dual Action. Z novo generacijo goriv Q Max boste za svoj jekleni konjiček lepo poskrbeli tudi na dopustu, saj ta hitro in skoraj v popolnosti zaščitijo vaš motor pred izgubo moči in odzivnosti.  Z novo generacijo izboljšanih goriv Q Max pa boste tudi prihranili, saj  lahko ob stalni uporabi z le eno polnitvijo rezervoarja prevozite tudi do 50 kilometrov več! 

Kaj pa kavica, v kateri boste brezplačno uživali zraven? Kava na poti je ena izmed najbolj priljubljenih kavnih napitkov pri nas, pripravljena pa je iz sveže zmletih kavnih zrn najboljše kakovosti. Izbor kavnih napitkov obsega okuse, med katerimi boste zagotovo našli svojega favorita, pa naj gre za espresso, cappuccino, macchiato, latte macchiato in še več. Na pot na dopust se boste, tako kot vaš avto,  podali polni zgolj najboljše energije.