Aktualne akcije

Zlate točke unovčite in izberite klimatsko napravo po vaši meri

Trajanje akcije

od 16.06.2021 do 31.08.2021

Unovčite Zlate točke za klimatsko napravo

Klimatska naprava je sistem za klimatizacijo prostorov, ki je uporaben v vseh letnih časih.  V prehodnih sezonah jo uporabljamo za dogrevanje, pozimi za ogrevanje, poleti pa z njo poskrbite za učinkovito hlajenje in razvlaževanje toplega in vlažnega zraka v vašem domu. Klimatska naprava deluje tako, da zunanja enota toploto izmenjuje z okoliškim zrakom, notranja enota, ki neposredno ali posredno klimatizira prostor, pa toploto izmenjuje z zrakom v prostoru.  V tokratni bogati ponudbi lahko izberete vrhunsko klimatsko napravo čisto po vašem okusu in meri. 

Unovčite vaše Zlate točke in izberite klimatsko napravo z vključeno montažo po akcijski ceni, za vaš dom:

 • Ob unovčitvi 500 Zlatih točk izberite izjemno ponudbo Zlati paket v kateri vam nudimo klimatsko napravo Daikin Sensira*, 3,5 kW z montažo samo za 10 x 74,99 €.  Odlikuje jo hladilna moč 3,5 kW in grelna moč 4 kW. Za delovanje uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo R32. Odraža pa jo tudi energetska učinkovitost hlajenja A+++ in gretja A++. Cena vključuje klimatsko napravo z dostavo do vrat vašega doma, osnovno montažo in  3 letno garancijo. 
  Pošljite povpraševanje
 • Ob unovčitvi 150 Zlatih točk izberite VOX 3,2 kW z montažo že za 10 x 59,99 €.  Odlikuje jo hladilna moč 3,2 kW in grelna moč 2,7 kW. Za delovanje uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo R32, upravljate pa jo lahko na daljavo preko vašega mobilnega telefona. Odraža pa jo tudi energetska učinkovitost hlajenja A++ in gretja A+. Cena vključuje klimatsko napravo z dostavo do vrat vašega doma, osnovno montažo in  5 letno garancijo. 

 • Pošljite povpraševanje
 • Ob unovčitvi 150 Zlatih točk izberite Panasonic 3,5 kW z montažo že za 10 x 76,90 €.  Odlikuje jo hladilna moč 3,4 kW in grelna moč 3,84 kW. Za delovanje uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo R32, upravljate pa jo lahko na daljavo preko vašega mobilnega telefona. Odraža pa jo tudi energetska učinkovitost hlajenja A+ in gretja A+. Cena vključuje klimatsko napravo z dostavo do vrat vašega doma, osnovno montažo in  2 letno garancijo. 

 • Pošljite povpraševanje
 • Ob unovčitvi 150 Zlatih točk izberite Daikin PERFERA 3,5 kW z montažo že za 10 x 129,97 €.  Odlikuje jo hladilna moč 3,4 kW in grelna moč 4,0 kW. Za delovanje uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo R32, upravljate pa jo lahko na daljavo preko vašega mobilnega telefona in preko aplikacije Google asistenta oz. Amazonove Alexe. Odraža pa jo tudi energetska učinkovitost hlajenja A+++ in gretja A+++. Cena vključuje klimatsko napravo z dostavo do vrat vašega doma, osnovno montažo in  2 letno garancijo. 

  Pošljite povpraševanje
 • Ob unovčitvi 100 Zlatih točk izberite Mitsubishi Electric AP*, 3,5 kW z montažo že za 10 x 111,61 €.  Odlikuje jo hladilna moč 3,5 kW in grelna moč 4 kW. Za delovanje uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo R32. Odraža pa jo tudi energetska učinkovitost hlajenja A+++ in gretja A++. Cena vključuje klimatsko napravo z dostavo do vrat vašega doma, osnovno montažo in  3 letno garancijo. 

  Pošljite povpraševanje