Aktualne akcije

Unovčite Zlate točke za klimatsko napravo

Trajanje akcije

od 15.04.2021 do 15.06.2021

Unovčite Zlate točke za klimatsko napravo

Klimatska naprava je sistem za klimatizacijo prostorov, ki se v prehodnih sezonah uporabljala za dogrevanje, pozimi za ogrevanje, poleti pa z njo poskrbite za učinkovito hlajenje in razvlaževanje toplega in vlažnega zraka v vašem domu. Sestavljena je iz dveh delov, tisti del sistema, ki je nameščen v bivalnem prostoru, imenujemo notranja enota, del, ki je nameščen na prostem (na primer ob hiši), pa zunanja enota. Klimatska naprava deluje tako, da zunanja enota toploto izmenjuje z okoliškim zrakom, notranja enota, ki neposredno ali posredno klimatizira prostor, pa toploto izmenjuje z zrakom v prostoru.  V tokratni pesti ponudbi lahko izberete vrhunsko klimatsko napravo in sodelujete v nagradni igri.

Izbirate lahko med naslednjimi klimatskimi napravami:

 • VOX 3,2 kW z montažo že za 10 x 60,00 €.
  Odlikuje jo hladilna moč 3,2 kW in grelna moč 2,7 kW. Za delovanje uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo R32, upravljate pa jo lahko na daljavo preko vašega mobilnega telefona. Odraža pa jo tudi energetska učinkovitost hlajenja A++ in gretja A+. Cena vključuje klimatsko napravo z dostavo do vrat vašega doma, osnovno montažo in  5 letno garancijo. Ob nakupu pridobite možnost akcijske cene dobave Petrol Elektrike.

  Oddajte naročilo
 • Panasonic 3,5 kW z montažo že za 10 x 75,19€.
   Odlikuje jo hladilna moč 3,4 kW in grelna moč 3,84 kW. Za delovanje uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo R32, upravljate pa jo lahko na daljavo preko vašega mobilnega telefona. Odraža pa jo tudi energetska učinkovitost hlajenja A+ in gretja A+. Cena vključuje klimatsko napravo z dostavo do vrat vašePreberite več o nagradni igriga doma, osnovno montažo in  2 letno garancijo. Ob nakupu pridobite možnost akcijske cene dobave Petrol Elektrike.

  Oddajte naročilo
 • Daikin PERFERA 3,5 kW z montažo že za 10 x 129,96 €.  
  Odlikuje jo hladilna moč 3,4 kW in grelna moč 4,0 kW. Za delovanje uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo R32, upravljate pa jo lahko na daljavo preko vašega mobilnega telefona. Odraža pa jo tudi energetska učinkovitost hlajenja A+++ in gretja A+++. Cena vključuje klimatsko napravo z dostavo do vrat vašega doma, osnovno montažo in  3 letno garancijo. Ob nakupu pridobite možnost akcijsko ceno dobave Petrol Elektrike

  Oddajte naročilo
 • Mitsubishi Electric AP*, 3,5 kW z montažo že za 10 x 111,61 €.  
  Odlikuje jo hladilna moč 3,5 kW in grelna moč 4 kW. Za delovanje uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo R32. Odraža pa jo tudi energetska učinkovitost hlajenja A+++ in gretja A++. Cena vključuje klimatsko napravo z dostavo do vrat vašega doma, osnovno montažo in  3 letno garancijo. Ob nakupu pridobite možnost akcijsko ceno dobave Petrol Elektrike.

  Oddajte naročilo

Več informacij o klimatskih napravah