Aktualne akcije

Vsaka pot šteje. Z novimi gumami bo varnejša.

Trajanje akcije

od 01.03.2021 do 31.05.2021

Na Petrolu smo za vas pripravili bogat izbor letnih pnevmatik priznanih proizvajalcev, ki jih brezplačno dostavimo na več kot 300 bencinskih servisov Petrol po vsej Sloveniji. Z možnostjo plačila na obroke in brezplačnim zavarovanjem je odločitev za gume to pomlad preprosta. Če se odločite za komplet pnevmatik Nokian, pa vam podarimo še kupon 20 € za premontažo v vulkanizerskih delavnicah Vianor!

Pnevmatike lahko kupite na bencinski servisih Petrol , v spletni trgovini Petrol eShop in v izbranih vulkanizerskih delavnicah Petrol Vianor. Ugodnosti velja za vse člane Petrol kluba, ki bodo nakup opravili s Petrol klub kartico ali se z njo v fazi nakupa identificirali.
 

PREGLEJTE PONUDBO PNEVMATIK

Več o ugodnostih:
Brezplačno zavarovanje pnevmatik : v sodelovanju z zavarovalnico Triglav smo za vse člane Petrol kluba pripravili dodatno ugodnost. Ob enkratnem nakupu kompleta 4 pnevmatik katerekoli znamke prejmete brezplačno zavarovanje pnevmatik z asistenco za 2 leti.
Kupon 20 € za premontažo Vianor ob nakupu 4 pnevmatik Nokian: ob enkratnem nakupu in premontaži kompleta 4 letnih ali celoletnih pnevmatik Noian za osebna, poltovorna in 4x4 vozila, vam povrnemo 20 € z vključenim DDV v enkratnem znesku ob obračunu opraljene stroitve premontaže na kateremkoli servisu Vianor. Akcija traja od 1. 3. do 31. 5. 2021, oziroma do razdelitve vseh kuponov.


Plačilo na obroke: imetniki Petrol klub plačilne kartice zvestobe lahko pnevmatike kupite na obroke.
Brezplačna dostava: gume vam dostavimo na več kot 300 Petrol prodajnih mest po vsej Sloveniji.
 

POIŠČITE PETROL PRODAJNO MESTO