Aktualne akcije

Poskrbite za servis zmagovalcev!

Trajanje akcije

od 01.03.2021 do 31.05.2021

vianor

Profesionalci zaupajo le strokovnjakom. Izbrali so nas, ker izpolnjujemo stroga merila kakovosti in strokovnosti. Pri nakupu, premontaži in shranjevanju pnevmatik nam zaupajte tudi vi.

Ob enkratnem nakupu in premontaži kompleta 4 letnih ali celoletnih pnevmatik Nokian za osebna, poltovorna in 4x4 vozila, vam povrnemo 20 €! Ponudba vključuje DDV v enkratnem znesku ob obračunu opravljene storitve premontaže na kateremkoli servisu Vianor. Akcija traja od 1. 3. do 31. 5. 2021, oziroma do razdelitve vseh kuponov.

Pnevmatike lahko kupite na bencinskih servisih Petrol , v spletni trgovini Petrol eShop in v izbranih vulkanizerskih delavnicah Petrol Vianor. Ugodnosti velja za vse člane Petrol kluba, ki bodo nakup opravili s Petrol klub kartico ali se z njo v fazi nakupa identificirali.

Preverite eShop ponudbo pnevmatik

Druge ugodnosti ob nakupu pnevmatik na Petrolu:
Brezplačno zavarovanje pnevmatik: v sodelovanju z zavarovalnico Triglav smo za vse člane Petrol kluba pripravili dodatno ugodnost. Ob enkratnem nakupu kompleta 4 pnevmatik katerekoli znamke prejmete brezplačno zavarovanje pnevmatik z asistenco za 2 leti.
Plačilo na obroke: imetniki Petrol klub plačilne kartice zvestobe lahko prevmatike kupite na obroke.
Brezplačna dostava: dostava na več kot 300 Petrol prodajnih mest po vsej Sloveniji.

Poiščite najbližji Petrol Vianor vulkanizersko delavnico