Aktualne akcije

Preklopi in prejmi 30 € v eShop

Trajanje akcije

od 25.01.2021 do 31.12.2021

Preklopi in prejmi 30 eur v eShop

Izberite Petrol Elektriko v le nekaj klikih. Ob sklenitvi pogodbe elektrike si zagotovite prihranek v višini 30 € na celoten nakup v naši spletni trgovini Petrol eShop.

Med aprilom in septembrom 2021 bomo svojim novim in obstoječim gospodinjskim odjemalcem dobavljali le električno energijo, ki je bila proizvedena iz obnovljivih virov energije vetra, sonca in vode.

Cenik električne energije

Dražji tok VT (€/kWh) Cenejši tok MT (€/kWh) Enotni tok ET (€/kWh)
Cena brez DDV 0,06975 0,04955 0,06455
Cena z DDV 0,08510 0,06045 0,07875

Zakaj izbrati Petrol Elektriko?

  • Ker vam ne bomo zaračunali fiksnih mesečnih stroškov poslovanja.
  • Ker lahko na Petrol preklopite kar prek spleta, v samo dveh korakih, ali pa s klicem na 080 22 66. 
  • Ker s prejemanjem računov za Petrol Elektriko , pa tudi s točenjem goriva in drugimi nakupi na Petrolu, zbirate Zlate točke
  • Ker lahko za vse storitve, ki jih imate pri nas, prejemate združen račun, enostavno in pregledno. 
  • Ker nam lahko prek uporabniškega portala Moj Petrol v nekaj klikih sporočite stanje svojega števca elektrike, hkrati pa nadzorujete še svoje poslovanje z nami, preverite stanje svojih Zlatih točk ter jih unovčite za popuste.  
  • Ker nam zaupa že več kot 70.000 zadovoljnih odjemalcev.

Vas skrbi kako bo z dobavo elektrike med preklopom na Petrol?

Brez skrbi: ko menjate dobavitelja, ne boste ostali brez elektrike. Za električno omrežje namreč skrbi povsem neodvisen sistemski operater distribucijskega omrežja z električno energijo, imenovan SODO, ki zagotavlja neprekinjeno dobavo elektrike ne glede na to, s kom podpisujete pogodbo in v kateri fazi podpisa ste.

Preklopite na Petrol Elektriko v le 2 korakih

1

Izpolnite spletni obrazec

V spletni obrazec vnesite svoje osebne podatke in priložite zadnji račun za elektriko.

2

Podpis pogodbe

Po elektronski pošti boste prejeli pogodbo, v SMS sporočilu pa kodo, s katero do nje dostopate. Pogodbo podpišete s klikom na gumb, za vse ostalo poskrbimo mi.

PREKLOPITE NA PETROL ELEKTRIKO

Želite preklopiti s pomočjo svetovalca?
Pokličite 080 22 66.


Akcija velja od 25. 1. 2021 do 31. 12. 2021 z možnostjo podaljšanja. S pristopom k akciji, se odjemalec pogodbeno zavezuje za obdobje enega leta. Cene za uporabo omrežja, prispevki in trošarine so določeni z vsakokrat veljavnimi predpisi. Tarifa – dražji, cenejši ali enotni tok – je odvisna od vašega električnega števca, ta je namreč lahko dvotarifen (VT in MT) ali enotarifen (ET). Posamezne akcijske ponudbe električne energije in zemeljskega plina se med seboj izključujejo. Informacije o proizvodnih virih energije, referenčnih virih in pravicah potrošnikov v zvezi z reševanjem morebitnih sporov.