Aktualne akcije

Oglejte si vaš najljubši film na Smart TV VOX za 1 €

Trajanje akcije

od 10.11.2020 do 31.01.2021

Vikend oddih za 1 €

Na Petrolu kupite ogrevalno toplotno črpalko ali sončno elektrarno oz. kombinacijo obeh in nagradili vas bomo z vikend oddihom v Termah Čatež . Ali pa celo z televizijo Smart TV VOX samo za 1 €!

Vaš dom nadgradite z vrhunsko Petrol sončno elektrarno

S Petrol sončno elektrarno pridobite lasten vir energije za vašo toplotno črpalko, klimatsko napravo, hladilnik, pralni stroj in celo avto. Projekt izvedemo na ključ in za vas uredimo vso potrebno dokumentacijo. Za sončno elektrarno lahko pridobite tudi nepovratno finančno spodbudo Eko sklada in Petrol financiranje, brez pologa, brez obresti, do 7 let.

Preverite ponudbo

Z ogrevalno toplotno črpalko do brezskrbnega bivanja v vašem domu

Ogrevalne toplotne črpalke vam omogočajo, da svoj dom ogrevate z obnovljivimi viri energije. Za delovanje uporabljajo zrak, zemljo in vodo ter tako predstavljajo okolju prijazno energetsko rešitev, vašemu družinskemu proračunu pa zagotavljajo kar največjo stroškovno učinkovitost. Za ogrevalno toplotno črpalko lahko pridobite tudi nepovratno finančno spodbudo Eko sklada in Petrol financiranje, brez pologa, brez obresti, do 5 let.

Preverite ponudbo

Smart TV VOX
Vikend oddih v Termah Čatež

Vabimo vas, da nas pokličete na brezplačno številko 080 22 34.

Akcijska ponudba velja od 10. 11. 2020 do 31. 1. 2021. Koriščenje ugodnosti vikend oddih v Termah Čatež se pri ponudniku lahko unovči najkasneje do vključno 30. 06. 2021.

Glede koriščenja ugodnosti iz akcije, se uporabljajo Splošni pogoji poslovanja ponudnika, ki jih najdete na spletni strani www.terme-catez.si.