Aktualne akcije

Vsi nakupi na enem mestu – zdaj z dvojnimi ugodnostmi!

Trajanje akcije

od 03.04.2020 do 31.05.2020

Vsi nakupi na enem mestu – zdaj z dvojnimi ugodnostmi!

Do konca maja vas za vsak evro nakupa namesto z 1 nagradimo z 2 Zlatima točkama!

V Petrolu ostajamo energija za življenje. Pri nas na enem mestu še vedno najdete vse, kar potrebujete – od goriva do električne energije, plinskih jeklenk, peletov in briketov, tehnike, galanterije pa tudi prehrambnih izdelkov. Zadnje vam, v odziv na trenutne razmere, po novem dostavimo tudi na dom.

Ker cenimo, da se tudi v teh časih za svoje potrebe obračate na nas in da za vas ostajamo en postanek za vse opravke, vas bomo do konca maja za vašo zvestobo nagradili z dvojnimi ugodnostmi.

Vsi člani Petrol kluba boste tako od 3. aprila do 31. maja za vsak evro nakupa namesto ene dobili kar dve Zlati točki.

Z dvojnimi Zlatimi točkami vas bomo nagradili ko:

  • Na Petrolu natočite gorivo.
  • Pri nas operete avto.
  • Na našem prodajnem mestu kupite prehrambne izdelke, od kruha ali mleka do piškotov in več.
  • Nakupujete v spletni trgovini Petrol eShop, pa naj gre za nakup hrane, avtomateriala ali tehničnih izdelkov.
  • Prejmete položnico za kateri koli Petrol energent – pa naj gre za Petrol Elektriko, Petrol Zemeljski plin, utekočinjen naftni plin ali ogrevanje – ali položnico za čiščenje odpadne vode. Dvojne točke prejmete ob izstavitvi računa, torej z majsko in junijsko položnico.
  • Pri nas kupite plinsko jeklenko za svoje gospodinjstvo.
  • Pri nas kupite pelete, brikete, oglje, drva in druge izdelke lesne biomase.

Zbrane Zlate točke lahko izkoristite za številne ugodnosti in popuste, od ugodnejše cene električne energije  ali ugodnejše cene zemeljskega plina do denarnici prijaznejšega nakupa izdelkov v naši ponudbi.  

Ne pozabite: dvojne Zlate točke dobite tudi, če nakupe opravite prek naše mobilne aplikacije Na poti. Z njo se izognete obisku blagajne in nepotrebnemu zadrževanju na prodajnem mestu. 


Dvojne Zlate točke veljajo za naslednje kategorije izdelkov: avtomaterial, prehrambeno blago, galanterija in tehnika, lesna biomasa (peleti, briketi, oglje, drva, sekanci … ), petrolej za peči, olja in maziva, storitev avtopranja ter za vse nakupe, opravljene v spletni trgovini Petrol eShop. Ugodnosti se med seboj izključujejo; če boste pri nakupu, da pridobite popust, unovčili že obstoječe Zlate točke, vam ta nakup ne bo prinesel novih, dvojnih Zlatih točk.