Aktualne akcije

V poletje zapeljite brezskrbno, z Vianorjem

Trajanje akcije

od 01.03.2020 do 31.05.2020

V poletje zapeljite z Vianorjem

SPOŠTOVANI!

Skladno z obvestilom Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo z dne 16. 3. v servisno-vulkanizerskih delavnicah TipStop Vianor do nadaljnjega ne moremo opravljati vulkanizerskih storitev, vezanih na prodajno akcijo »V poletje zapeljite brezskrbno, z Vianorjem.«
V tem času bomo opravljali le nujne servisne storitve po skrajšanem delovnem času.
Vse cenjene stranke obveščamo, da jim ob nakupu kompleta štirih pnevmatik Nokian ugodnost še vedno velja in jo bodo lahko koristili takoj, ko bodo navodila Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo to omogočala.
Ker spoštujemo vsa navodila o zaščiti zdravja, tako vas, strank, kot vseh naših zaposlenih, vas prosimo, da v izogib čakanju pokličete na telefonske številke oz. se za obisk dogovorite po e-mailu. Vsi kontakti so navedeni v seznamu delavnic.

S spoštovanjem,
Vaša TipStop Vianor ekipa

Ob enkratnem nakupu in premontaži kompleta 4 letnih ali celoletnih pnevmatik Nokian za osebna, poltovorna in 4x4 vozila, vam povrnemo 20 €! Ponudba vključuje DDV v enkratnem znesku ob obračunu opravljene storitve premontaže na kateremkoli servisu Vianor. Akcija traja od 1. 3. do 31. 5. 2020, oziroma do razdelitve vseh kuponov.

Pnevmatike lahko kupite na bencinskih servisih PetrolPetrol eShop, in na izbranih vulkanizerskih delavnicah TipStop Vianor. Ugodnosti velja za vse člane Petrol kluba, ki bodo nakup opravili s Petrol klub kartico ali se z njo v fazi nakupa identificirati. 


Preverite eShop ponudbo pnevmatik


Druge ugodnosti ob nakupu pnevmatik na Petrolu: Brezplačno zavarovanje pnevmatik

V sodelovanju z zavarovalnico Triglav smo za vse člane Petrol kluba pripravili dodatno ugodnost! Ob enkratnem nakupu kompleta 4 pnevmatik katerekoli znamke prejmete brezplačno zavarovanje pnevmatik z asistenco za 2 leti.

Plačilo na obroke: Možnost plačila na obroke za imetnike Petrol klub plačilne kartice zvestobe.

Brezplačna dostava: Več kot 300 prodajnih mest po vsej Sloveniji.


Poiščite vulkanizersko
delavnico Vianor
Preglejte ponudbo pnevmatik -
Obiščite eShop