Aktualne akcije

Priključi se in prihrani s Petrolovim “štromom”

Trajanje akcije

od 11.01.2020 do 10.06.2020

Priključi se in prihrani s Petrolovim “štromom”!

Izberite Petrolov ''štrom'' v le nekaj klikih. Ob sklenitvi pogodbe bo vaša cena elektrike 6 mesecev za 15 % nižja od našega rednega cenika. Ob preklopu vam na Petrol klub kartico naložimo še 15 € dobrodošlice za naslednji nakup na bencinskem servisu.

priključite
 

Priključite
se na Petrolov "štrom". Pri Petrolu se elektrika splača!

prejmite
 

Prejmite
15 € dobrodošlice in akcijsko ceno z 15 % popusta.

zbirajte
 

Zbirajte
Zlate točke in jih unovčite za nižji račun v naslednjih letih. 

Priključi se in prihrani s Petrolovim »štromom«!

Z nizko ceno električne energije za šest mesecev in s koriščenjem Zlatih točk v naslednjih letih bo vaša elektrika med ugodnejšimi.

Akcijska cena z 15 % popustom Dražji tok VT (€/kWh) Cenejši tok MT (€/kWh) Enotni tok ET (€/kWh)
Cena brez DDV 0,05929 0,04212 0,05487
Cena z DDV 0,07233 0,05138 0,06694
Priključite se na “štrom”, v le nekaj klikih
  1. V spletni obrazec vnesite svoje osebne podatke in priložite zadnji račun za elektriko.
  2. Po elektronski pošti boste prejeli pogodbo, v SMS sporočilu pa kodo, s katero do nje dostopate. Pogodbo podpišete s klikom na gumb, za vse ostalo poskrbimo mi.
  3. Ob sklenitvi pogodbe bo vaša cena elektrike za šest mesecev 15 % nižja od našega rednega cenika. Ob preklopu vam na Petrol klub kartico naložimo še 15 € dobrodošlice za naslednji nakup na bencinskem servisu.

Akcija velja od 11. 1. 2020 do 10. 6. 2020 z možnostjo podaljšanja. Akcijska cena je izračunana fiksna cena s 15 % popustom na Petrolov redni cenik električne energije, brez trošarin in dajatev in velja 6 mesecev od začetka dobave električne energije pri Petrolu. Cene za uporabo omrežja, prispevki in trošarine so določeni z vsakokrat veljavnimi predpisi. Tarifa – dražji, cenejši ali enotni tok – je odvisna od vašega električnega števca, ta je namreč lahko dvotarifen (VT in MT) ali enotarifen (ET). Posamezne akcijske ponudbe električne energije in zemeljskega plina se med seboj izključujejo. Informacije o proizvodnih virih energije, referenčnih virih in pravicah potrošnikov v zvezi z reševanjem morebitnih sporov.