Aktualne akcije

Z Zlatimi točkami do novega ogrevalnega sistema

Trajanje akcije
od 07. junij 2019 do 31. avgust 2019

Z Zlatimi točkamo do novega ogrevalnega sistema

Ogrevalna toplotna črpalka je sistem, ki koristi obnovljive vire energije, in sicer tako da izkorišča energijo oz. toploto sonca, ki se je akumulirala v zraku, in z njo ogreva vaš dom. Iz okolja izkoristi kar 75 % potrebne energije, iz električnega omrežja pa le 25 % energije, s čimer zmanjšuje emisije ogljikovega dioksida (CO2) kar do 60 % v primerjavi s klasičnimi viri ogrevanja. Na ta način vam ogrevalna toplotna črpalka zagotavlja velike prihranke pri stroških ogrevanja. V tokratnem Petrol klub katalogu vam ponujamo:

- ogrevalno toplotno črpalko z zunanjo enoto Mitsubishi Electric Zubadan in notranjo enoto Ecodan Hydrobox, moči 11 kW. Naprava deluje do -28 °C in z izhodno temperaturo do 60 °C. Odraža jo tudi energetska učinkovitost hlajenja A++ in gretja A++. Cena vključuje dostavo do vrat vašega doma, osnovno montažo in zagon, magnetni filter, zavarovanje toplotne črpalke (ob nakupu preko Petrol financiranje), 3-letno garancijo, akcijsko ceno dobave Petrol Elektrike, pomagamo pa vam pridobiti tudi nepovratna sredstva Eko sklada.

  • Redna cena: 9.573,92 €
  • Akcijska cena: 8.690,00 €
  • Obrok: 144,83 € s 5-letnim Petrol financiranjem brez pologa in brez obresti.

*Model: PUHZ-SHW112YAA + EHSC-YM9C

Oddajte povpraševanje Več informacij 

-ogrevalno toplotno črpalko Daikin Altherma 3* z močjo 8 kW. Naprava ima vgrajen 230 L bojler za sanitarno vodo. Izhodna temperatura črpalke sega do 65° C, odraža jo energetska učinkovitost gretja A++ in hlajenja A+++. Energetska učinkovitost za ogrevanje sanitarne vode pa je A+. Za delovanje uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo R32. Cena vključuje dostavo na dom, osnovno montažo in zagon, zavarovanje toplotne črpalke (pri nakupu preko Petrol financiranje), 3-letno garancijo, akcijsko ceno dobave Petrol Elektrike, pomagamo pa vam pridobiti tudi nepovratna sredstva Eko sklada.

  • Redna cena: 9.537,79 €
  • Akcijska cena: 8.600,00 €
  • Obrok: 143,33 € s 5-letnim Petrol financiranjem brez pologa in brez obresti.

*Model: ERGA08DV + EHVH08S23D9W

Oddajte povpraševanje Več informacij