Aktualne akcije

Skupaj v akciji 2018/19

Trajanje akcije
od 01.12.2018 do 31.12.2019

Skupaj z Zavarovalnico Triglav smo tudi letos pripravili prodajno akcijo, v kateri bomo nagradili vse, ki bodo do 15. 2. 2019 kupili letno vinjeto na Petrolu in do 30, 11. 2019 sklenili avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav. Po pridobitvi obeh pogojev (nakupu letne vinjete in sklenitvi zavarovanja v skladu s pogoji akcije) prejmete brezplačno gorivo v vrednosti do 30 €.

Ugodnost brezplačnega goriva vam bomo zapisali na Petrol klub kartico. Če le-te nimate, vam bomo izpolnjen pogoj zapisali na posebno akcijsko kartico za brezplačno gorivo (to kartico lahko pridobite do 15. 2. 2019), ki jo prejmete ob nakupu vinjete. Poleg ugodnosti brezplačnega goriva boste na kartico prejeli tudi 70 % popusta na eno pranje avtomobila v avtomatski avtopralnici na Petrolu. Ugodnost brezplačnega goriva in popusta na pranje avtomobila lahko unovčite do 31. 12. 2019.

Poiščite prodajno mesto

Ugodnost lahko pridobite na 2 načina:
1. Najprej sklenete avtomobilsko zavarovanje

Skupaj v akciji

Sklenitev avtomobilskega zavarovanja na Zavarovalnici Triglav med 1. 12. 2018 in 31. 1. 2019 in nato do vključno 15. 2. 2019 nakup vinjete na Petrolu.

Ko sta izpolnjena oba pogoja, prejmete na kartico ugodnost v višini 15 € (za obnovo zavarovanje) oz. 30 € (za sklenjeno novo zavarovanje) za nakup goriva. Ugodnost lahko izkoristite do 31. 12. 2019.

Pogoji ob sklenitvi avtomobilskega zavarovanja:

  • fizična oseba
  • AO zavarovanje
  • davčna številka je obvezen podatek
  • minimalna višina premije na zavarovalni polici je 200 €.

Pogoji za nakup vinjete na Petrolu:

  • letna vinjeta cestninskega razreda 2A ali 2B.
2. Najprej kupite letno vinjeto

Skupaj v akciji

Nakup letne vinjete na Petrolu med 1. 12. 2018 in 15. 2. 2019 in nato med 1. 12. 2018 in 30. 11. 2019 sklenitev avtomobilskega zavarovanja pri Zavarovalnici Triglav.
Ko sta na kartici zabeležena oba pogoja, lahko na Petrolu ugodnost brezplačnega goriva za 15 € (za obnovo zavarovanja) oz. 30 € (za novo zavarovanje) unovčite do 31. 12. 2019.

Pogoji za nakup vinjete na Petrolu:

  • letna vinjeta cestninskega razreda 2A ali 2B.

Pogoji ob sklenitvi avtomobilskega zavarovanja:

  • fizična oseba
  • AO zavarovanje
  • davčna številka je obvezen podatek
  • minimalna višina premije na zavarovalni polici je 200 €.

Poiščite prodajno mesto

Pogoji akcije "Skupaj v akciji 2018/2019"

Akcija velja za fizične osebe (ne za podjetnike), za zavarovalne police, na katerih je sklenjeno vsaj zavarovanje avtomobilske odgovornosti in je premija zavarovanja na polici vsaj 200 EUR. Velja za osebna vozila in avtodome. Akcija velja samo za letne vinjete cestninskega razreda 2A ali 2B, kupljene na Petrol bencinskih servisih v Republiki Sloveniji. Ugodnost točenja brezplačnega goriva in pranja vozila veljata ob izpolnitvi obeh pogojev; to je nakupa vinjete in sklenitve zavarovanja. Ugodnost točenja brezplačnega goriva in pranja vozila s posebnim akcijskim popustom bo iz te akcije mogoče izkoristiti do 31. 12. 2019. Posamezno ugodnost je mogoče izkoristi le enkrat. Pridobljeno ugodnost v višini 15 oz. 30 EUR je potrebno uporabiti ob enkratnem nakupu v celotni višini navedene vrednosti. Morebitnega preostanka neizkoriščene vrednosti ne bo mogoče koristiti ob drugem nakupu. Ugodnosti ni mogoče zamenjati za gotovino. Za zapis vsakega izpolnjenega pogoja na kartico si Zavarovalnica Triglav in Petrol pridružujeta pravico 3 delovnih dni. Zapis ugodnosti za prejem brezplačnega goriva po izpolnjenih in zapisanih obeh pogojih bo na kartico izveden naslednji delovni dan. Naknadnega zapisa pogojev na kartico ni mogoče izvesti. V primeru, da imate na kartici zapisanih več pogojev, se vrednost dobroimetja določi glede na vrstni red zapisa. Naknadno uveljavljanje višje vrednosti ugodnosti na isti kartici ni mogoč. Zapis izpolnjenega pogoja na Petrol Klub American Express kartico ni mogoč. Reklamacije rešuje klicni center Petrola – telefonska številka 080 22 66. Rok za rešitev reklamacije je 7 dni. Za rešitev težav pa lahko pišete tudi na ugodnost.gorivo@petrol.si. Akcija poteka na Petrolovih bencinskih v RS, na sklepalnih mestih Zavarovalnice Triglav, d. d., na njenih pogodbenih prodajnih mestih in pri internetni sklenitvi avtomobilskega zavarovanja. Akcija ne velja na nekaterih prodajnih mestih, ki sklepajo zavarovanja s posebnimi akcijskimi ugodnostmi ali po posebnih pogojih in ceniku.