Vzdrževanje

Vzdrževanje bencinskih servisov
Vzdrževanje bencinskih servisov je resen organizacijski izziv, saj je treba zagotoviti ustrezno delovanje nekaterih zelo specifičnih delov opreme (npr. točilnega agregata ali naprave za merjenje količine goriva v rezervoarju) in tudi povsem običajnih (npr. vrat).

Čiščenje rezervoarjev za naftne derivate
Pri uporabi rezervoarjev za naftne derivate se je treba zavedati, da se sčasoma na dnu rezervoarja naberejo usedline, ki lahko zamašijo filter za gorivo in celo gorilne šobe. Zato je priporočljivo redno čiščenje rezervoarjev.

Vzdrževanje Ex opreme
V industrijskih procesih, kjer se uporabljajo eksplozivne ali vnetljive snovi, je treba vgrajevati opremo, ki ne more povzročiti iskre (eksplozijsko varno opremo).

Skladišča naftnih derivatov
Sodobna skladišča naftnih derivatov so sistem, ki ga je zaradi okoljske in požarne nevarnosti treba vzdrževati z največjo varnostjo in zanesljivostjo.

Vzdrževanje energetskih naprav
Veliki energetski sistemi so velikega pomena za okolje, kjer se nahajajo. Običajno oskrbujejo veliko ljudi in odpoved sistema ogrevanja sredi zime pomeni pravo katastrofo. Zato je pomembno, da so veliki energetski sistemi dobro vzdrževani.   

Slike: 
Servisna vozila za delo na terenu podjetja Petrol Tehnologija v Zalogu.
Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.