Petrolove poslovne plačilne kartice

Izberite pravo od treh Petrolovih poslovnih plačilnih kartic za pokrivanje in evidenco stroškov vaših službenih vozil ali cestnega tovornega prometa.

Siva

Kartica na registrsko številko vozila. Namenjena je podjetjem za lažje upravljanje stroškov. Uporabljate jo lahko v celotni mreži Petrolovih bencinskih servisov, poleg Slovenije tudi v drugih državah JV Evrope.
(možnost izbire)

Srebrna

Kartica na podjetje ali ime in priimek uporabnika. Namenjena je za plačilo celotnega asortimana blaga in storitev tako v Sloveniji, kot tudi v drugih državah JV Evrope.
(možnost izbire)

UTA

Dobrodošla na 31.000 prodajnih mestih v 36 državah. Tudi za cestnine, tunelnine in popravila.

Petrolove poslovne plačilne kartice so namenjene podjetjem - pravnim  in fizičnim osebam, ki opravljajo gospodarsko dejavnost predvsem za pokrivanje potreb službenih vozil in cestnega tovornega prometa. Izbirate lahko med Petrolovo sivo poslovno plačilno kartico in Petrolovo srebrno poslovno plačilno kartico. Podjetjem, ki se ukvarjajo predvsem s cestnim komercialnim transportom  in avtobusnim podjetjem priporočamo tudi  UTA Petrol plačilno kartico.

Tako sivo kot srebrno Petrolovo poslovno plačilno kartico prilagodimo vašim željam in potrebam vašega podjetja, saj lahko izbirate med kartico za točno določeno voziloali na ime posameznega uporabnika.

Prednosti in ugodnosti

  • Široka prodajna mreža bencinskih servisov za nakup izdelkov in storitev v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, v Srbiji, Črni Gori in na Kosovem.
  • Vse za vozilo in voznika na Petrolovih bencinskih servisih.
  • Natančna evidenca nakupov in spremljanje poslovanja preko interneta.
Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.