Oglasne pozicije in promocije

Na Petrolovih servisih lahko oglašujete na minigigantih, na ročkah za točenje goriva, na roto panojih, na vozilih, na jumbo plakatih, na LCD zaslonih, Wi-fi točkah in celo na digitalnem totemu.

Oglaševanje na minigigantih

MinigigantiZ minigiganti lahko ujamete poglede vseh obiskovalcev naših bencinskih servisov in vseh, ki vozijo mimo. Dvostranski panoji so veliki 204 x 144 cm, kar daje vašemu oglasu dovolj prostora, da ga lahko takoj opazijo.

>> Več o mediju 


Oglaševanje na ročkah

Oglaševanje na ročkahNa ročkah, namenjenih točenju goriva na agregatih, vam ponujamo približno 8 x 10 cm oglasnega prostora. Izkoristite ga za zanimivo sporočilo, ki ga obiskovalec ne bo spregledal.

>> Več o mediju


Oglaševanje na roto panojih

RotopanojiRoto panoji, vrtljivi enostranski prikazovalniki oglasov, so veliki 70 x 100 cm in osvetljeni z neonsko svetlobo. Omogočajo sočasno prikazovanje do šestih različnih oglasnih sporočil, pri čemer lahko časovni interval prikazovanja
posameznega sporočila traja od štirih sekund do desetih minut.

>> Več o mediju
 

Oglaševanje na jumbo plakatih

Jumbo plakatZagotovite si opaznost na jumbo plakatih, velikih 400 x 300 cm. Za razliko od množice obcestnih plakatih bo na naših bencinskih servisih vaš oglas imel prostor, da izstopa in pride do izraza.

>> Več o mediju
 

Oglaševanje na zaslonih LCD

Zasloni LCDGibljive sličice povedo več kot še tako spretno premetane besede. Vaš 5-, 10-, 15-, 20- ali 30-sekundni video ali statični oglas lahko izpostavimo na zaslonih LCD zunaj in znotraj naših bencinskih servisov ter pri blagajni.

>> Več o mediju
 

Promocijska izpostavitev vozil

Promocijska izpostavitev vozilVaše vozilo lahko zapelje poglede obiskovalcev naših servisov in vseh, ki se vozijo mimo, ter v njih spodbudi željo po vožnji.

>> Več o mediju


Promocije na bencinskih servisih

Promocije na bencinskih servisihHostese lahko na privlačen način predstavijo izdelek, storitev ali prodajno akcijo. Hostese izkoristijo čas točenja goriva v rezervoar in obiskovalcu servisa izročijo promocijski letak, vzorec izdelka ipd.
 


Oglaševanje na Wi-Fi točkah

Oglaševanje na Wi-Fi točkahOb hitrem razvoju mobilnih aplikacij je oglaševanje na Wi-Fi točkah zelo učinkovito. Obiskovalci Petrolovih prodajnih mest so tako preko informacijskih in oglasnih sporočil na pametnih telefonih in drugih napravah, ki omogočajo priklop na brezžična omrežja, informirani o vaši aktualni ponudbi. Dinamični oglasi povedo več kot še tako spretno premetane besede.
 

 

Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.