Čiščenje rezervoarjev za naftne derivate

Pri uporabi rezervoarjev za naftne derivate se je treba zavedati, da se sčasoma na dnu rezervoarja naberejo usedline, ki lahko zamašijo filter za gorivo in celo gorilne šobe. Zato je priporočljivo redno čiščenje rezervoarjev.
Usposobljeni smo za čiščenje podzemnih in nadzemnih rezervoarjev, s pogodbenimi partnerji pa imamo urejeno uničenje odpadkov.

Opravljamo naslednje vrste čiščenja:

  • mehansko čiščenje, ki ga izvajamo, kadar je iz rezervoarjev treba odstraniti samo usedline ali ko gre za menjavo vrste goriva;
  • kemično čiščenje izvajamo v rezervoarjih, kjer se po čiščenju v rezervoarju opravljajo še dodatna dela, kot so izmere rezervoarja, meritev debeline sten rezervoarja ipd.
  • kemično čiščenje z ventiliranjem izvajamo v primerih, ko rezervoar pripravljamo za izkop ali pa se po čiščenju v rezervoarju opravljajo še dodatna »vroča« dela, kot so varjenje, rezanje in brušenje. Izvajamo tudi meritve koncentracije hlapov naftnih derivatov in izdamo potrdilo, s katerim se dovoljuje izkop rezervoarja ali izvajanje »vročih« del v rezervoarju.
Slike: 
Čiščenje rezervoarja za naftne derivate na bencinskem servisu Petrol.
Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.