Unovčite kupon in zadenite do 95 % popusta

Unovčite kupon in izkoristite 20 % popusta pri vseh vrstah pranja v avtomatskih avtopralnicah Petrol ter do 95 % popusta pri nakupu izdelkov Pringels.

kupon iz naslovnice Slovensih novicPrimer kupona

Na naslovnici časopisa Slovenske novice bo vsako sredo in četrtek v času od 15.2. do 15.3. 2012 nameščen samolepilni kupon s črtno kodo in bo oznanjal popust za nakup. Na 20 izbranih bencinskih servisih Petrol po Sloveniji pa bodo vsako sredo in četrtek na voljo tudi brezplačni kuponi za popust (po 20 kuponov na eni lokaciji).  

Vsak kupon prinaša fiksen 20 % popust na vse vrste pranja avtomobila (S, M, L, XL, XXL) v avtomatskih avtopralnicah Petrol in 10, 25, 50 ali 95 % popusta na čipse Pringels.

Popust na čipse Pringels velja za okuse »Original«, »Čebula in smetana« ter »Sir«.  Višina popusta ni znana vnaprej ampak jo vidite šele, ko jo prodajalec preveri v računalniku.

Kuponi so unovčljivi na naslednjih bencinskih servisih:

Celje

BS LaškoBS Velenje - Celjska ZahodBS Celje - Hudinja

Koper in Nova Gorica

BS IdrijaBS Nova Gorica - Vojkova VzhodBS Most na SočiBS Koper - Šmarska

Ljubljana in Kranj

BS Ljubljana - Dunajska 130BS Hrušica Ac - jugBS Lom Ac - ZahodBS Škofja Loka - Kidričeva jugBS Ljubljana - ZalogBS Kranj - LaboreBS Bled - Ljubljanska jug

Maribor in Murska Sobota

BS Murska Sobota - CankarjevaBS Maribor - PartizanskaBS Ptuj - Ormoška 26/bBS Gornja Radgona - Mele

Novo mesto

BS Krško - cesta Krških ŽrtevBS Novo mesto - Bršljin

 

Kupon s popustom velja samo na dan, ki je odtisnjen na kuponu. Ob enkratnem nakupu je kupec upravičen do unovčenja enega kupona za popust. Pridobljeni popust se kupcu prizna za vse čipse Pringels, ki jih je prinesel na blagajno pred unovčenjem popusta. Popust ne velja za kasneje izbrano blago. Popust ni prenosljiv. Popust za nakup se obračuna ob vsaki predložitvi kupona.

 

Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.