ELEKTRIČNO KOLO POD VAŠO STREHO

Električna kolesa za še večji užitek v kolesarjenju
 

Preklopi na Petrol za 50 EUR dodatnega popusta!

Vsi novi odjemalci Petrol Elektrike in/ali zemeljskega plina lahko v času veljavnosti posebne izdaje Petrol klub kataloga izkoristite ekskluzivno ponudbo in si zagotovite dodatnih 50 EUR popusta na že znižane izdelke bele tehnike in orodja.

V sklopu akcijske ponudbe pa ne spreglejte tudi akcijskih cen obeh energentov.

Ob sklenitvi pogodbe in aneksa za enoletno vezavo si po še posebej znižani ceni lahko zagotovite naslednje izdelke:

Posebna izdaja Petrol klub kataloga

Cene v katalogu veljajo od 1. 5. 2018 do 31. 5. 2018 oz. do odprodaje zalog.

Podrobnejši pregled kataloga je možen na povezavi.

Posebna izdaja kataloga

Energetske rešitve za vse letne čase!

Klimatska naprava Electrolux je sistem za klimatizacijo prostorov, ki se v prehodnih sezonah in pozimi uporablja za ogrevanje, poleti pa za hlajenje in razvlaževanje toplega in vlažnega zraka. Odlikuje jo tudi funkcija upravljanja z mobilnim telefonom ter nastavitve časa delovanja, kar vam omogoča, da je prostor ob želenem času ohlajen na želeno temperaturo. Poleg tega ponuja številne druge učinkovite funkcije, na primer razvlaževanje prostora ter odstranjevanje prašnih delcev s posebnim filtrirnim sistemom.

Žar na plin je vedno "in"!

Pripravite se na prihajajočo sezono žara in v sklopu nove Petrol klub ponudbe izkoristite ugodno ponudbo plinskega žara ELP 615 in plina v 10 kg jeklenki Plindom.

Ob unovčenju 100 Zlatih točk si ju lahko zagotovite po akcijski ceni na izbranih bencinskih servisih Petrol po Sloveniji.