Rad bi pohvalil mladega možakarja na BS Žalec, ki mi je danes dopoldne pral avto!

četrtek, 7. julij 2016 ob 15:56

Pozdravljeni!
Rad bi pohvalil mladega možakarja na BS Žalec, ki mi je danes dopoldne pral avto, saj takšnega kvalitetnega pranja avtomobila nisem bil deležen še nikjer in nikoli. Našprical mi je avtomobil s potrebnimi čistili, nato pa še s krtačo počistil umazanijo iz felg. Prav tako bi pohvalil njegovo komuniciranje, sproščenost na blagajni s strankami, saj mi je lepo sam od sebe obrazložil kakšne so prednosti s Petrolovo plačilno kartico, če si jo želim imeti in mi obrazložil kakšen je sistem koriščenja ugodnosti. Prav zaradi tega, sem si moral ustvaritii tudi mail, saj sem res želel dostaviti to pohvalo in upam da jo bo tudi fant dobil, saj si jo zasluži. Pohvalno in le tako naprej, se bom še z veseljem vrnil.

petek, 8. julij 2016 ob 08:51

Spoštovani,


zahvaljujem se vam za prejeto pohvalo, v kateri ste opisali kakovost izvajanja storitve avtopranja v avtopralnici bencinskega servisa Žalec.

Z veseljem bomo pohvalo prenesli med zaposlene na tem bencinskem servisu. Verjamem, da bo vaša pohvala dobra spodbuda za zaupanja vreden in srčen odnos prodajalcev do kupcev tudi v prihodnje.


Še enkrat hvala in lep pozdrav, 
Stanko Rak
Direktor, OEM Celje - Maribor