Šortna linija izdelkov za prosti čas Nes Freedom

 

NES

Tokrat smo za vas pripravili skrbno izbran izbor izdelkov priznane blagovne znamke NES, ki se med slovenske kupce vrača, še bolj izpopolnjena. Kar pri NES-u ostaja, je njegova izredno visoka kakovost izdelave in materialov, izdelki pa so v koraku z najnovejšimi trendi in smernicami.

Občuti svobodo gibanja!

 

Zbirajte nalepke za vrhunsko kolekcijo športne opreme in dodatkov NES Freedom.

 

 

Izvleček pogojev akcije:

  1. V akciji lahko sodelujete med 27. 3. 2017 in 17. 7. 2017 z zbiranjem nalepk, ki jih prejmete z nakupi na bencinskih servisih prireditelja, družbe Petrol d.d., Ljubljana, v Republiki Sloveniji.
  2. Za vsak nakup na bencinskem servisu v Republiki Sloveniji v višini 10 EUR prejmete 1 nalepko.
  3. Vozniki tovornih vozil z rezervoarjem, katerega enkratna prostornina presega 100 litrov, in kupci kurilnega olja prejmete za vsak nakup v višini 40 EUR 1 nalepko.
  4. Imetniki Petrol klub kartice lahko sodelujete v akciji pod ugodnejšimi pogoji. Za nakup izdelka ter uveljavitev posebnega popusta za posamezen izdelek potrebujete manj nalepk kot ostali sodelujoči.
  5. Za nakup posameznega izdelka z istim številom nalepk namreč lahko uveljavljate večji popust kot ostali sodelujoči, s tem pa vam pripada ugodnejši nakup izdelkov.
  6. Ko zberete zadostno število nalepk, ki se zahtevajo za nakup izdelka s pripadajočim popustom, predložite zbirni kuponček z nalepkami na kateremkoli bencinskem servisu Petrol v Republiki Sloveniji, in sicer v obdobju med 27. 3. 2017 do vključno 31. 7. 2017 oziroma do razprodaje zalog izdelkov.
  7. S predložitvijo zbirnega kupončka z nalepkami podate soglasje k pripadajočim Splošnim pravilom akcije »NES Freedom«.
  8. Vse cene so izražene v EUR in vsebujejo DDV.
  9. Sodelujoči lahko v obdobju med 27. 3. 2017 in 31. 7. 2017 opravi nakup izdelkov iz 5. člena teh Pravil v eShopu po posebnih popustih le ob koriščenju števila Zlatih točk, katerih višina je navedena v eShopu.