Uporaba

 

Moneto lahko uporabljate uporabniki storitev Mobitel, Debitel in Si.mobil ter komitenti Nove KBM in Poštne banke Slovenije, ki ste hkrati uporabniki enega izmed navedenih operaterjev.

Osnovni limit za uporabnike.

Mobitelovi naročniki
ITAK naročniki
80 EUR
50 EUR
Si.mobilovi naročniki 50 EUR
Debitelovi naročniki 15 EUR
komitenti Nove KBM v okviru prilagojene mesečne porabe
komitenti Poštne banke Slovenije v okviru prilagojene mesečne porabe

Kako si povečam limit?

Uporabniki Monete pri operaterjih

plačevanje z moneto na petrolu

Če želite, lahko začetno mesečno omejitev porabe z Moneto zvišate ali znižate. Izpolnite obrazec Sprememba omejitve porabe z Moneto in ga pošljite na naslov vašega mobilnega operaterja, oz. spremembo limita uredite na prodajnem mestu vašega operaterja.

Uporabniki storitev Mobitel lahko pošljete sporočilo SMS na številko 1919 s ključno besedo MONETA LIMIT. V odgovor prejmete povezavo na obrazec in sledite navodilom.

Uporabniki Monete pri bankah

Uporabniki Monete kot bančne storitve imate mesečno omejitev porabe (limit) določen glede na svoje poslovanje z bančnim računom. Spremenite jo lahko z zahtevkom v poslovalnici banke ali preko spletne banke Bank@Net (uporabniki Monete pri Novi KBM).

Kako do Monete pri bankah? Izpolnite vlogo za izdajo Monete.


Kako preverim porabo na Moneti?

Porabno na Moneti lahko kadarkoli preverite s sporočilom SMS. Pošljete ključno besedo MONETA na številko 1919. Prejeli boste brezplačno sporočilo SMS z informativno mesečno porabo in omejitvijo porabe. Po vsakem uspešnem nakupu dobite potrdilo oziroma obvestilo o plačilu.
 logotip moneta

Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.