Petrol Travel

Ponujamo privlačne aranžmaje
družinskih počitnic in atraktivnih potovanj
za posameznike ali skupine.

 

Potujemo zaradi doživetij!

Pri bogati ponudbi sanjskih potovanj boste imetniki Petrol Klub kartice lahko zdaj še bolj izkoristili ugodnosti, ki vam jih prinašajo točke zvestobe in odpotovali tja, kamor ste si vedno želeli. Zdaj lahko tudi zadnje kotičke sveta odkrivate z nami!

 

petrol travel  
	    logotip

Več informacij:

01 230 94 44

www.petrol-travel.si

 

 

Oglaševana potovanja organizira ali posreduje Turistična agencija Sonček d.o.o., Maribor. Veljajo splošni poslovni pogoji podjetja Turistična agencija Sonček d.o.o., Maribor, ki so objavljeni na spletni strani www.petrol-travel.si. Družba Petrol d.d., Ljubljana potovanja zgolj oglašuje in ne nosi odgovornosti za njihovo izvedbo, ne sklepa pogodb ter ne posreduje dodatnih informacij. Vse cene so v evrih in vključujejo DDV. Aranžmaje je mogoče rezervirati samo v obdobju, kot je navedeno v sami ponudbi, in v kolikor je zaradi omejene razpoložljivosti na voljo dovolj prostih mest.

Turistična agencija Sonček

Datumi aranžmajev, ki jih je mogoče rezervirati, so navedeni v vsakokratni ponudbi.
V 10 dneh po rezervaciji je treba vplačati 20% cene aranžmaja. Glede pravice do odstopa od pogodbe potovanja veljajo določila splošnih pogojev poslovanja, v primeru nejasnosti pa dodatno tudi določila Obligacijskega zakonika in Zakona o varstvu potrošnikov. Pridržujemo si pravico do spremembe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti.

Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.