Zlati bon

Za posamezne izdelke, ki so označeni s posebno oznako Zlati bon, članom Petrol kluba del denarja vrnemo na Petrol klub kartico. 

Zlati bon označuje dobroimetje v obliki določenega vrednostnega popusta, ki ga priznamo imetniku Petrol klub kartice ob nakupu izbranih izdelkov. Zbrane Zlate bone nato lahko izkoristite ob kateremkoli naslednjem nakupu, opravljenem na Petrolovem bencinskem servisu v Sloveniji

Zbrani Zlati boni se avtomatično seštevajo in shranjujejo na Petrol klub kartico, pri čemer gotovinsko izplačilo zbranih Zlatih bonov ni mogoče. Neizkoriščeni Zlati boni, pridobljeni med 1. 1. in 31. 12. tekočega leta, se lahko unovčijo do 31.1. naslednjega koledarskega leta, po izteku tega obdobja pa se na imetnikovi kartici izbrišejo. 

Podrobnejše informacije o Zlatem bonu se nahajajo v Splošnih pravilih uporabe Petrol klub plačilne kartice zvestobe, ki med drugim urejajo tudi ostala vprašanja, povezana z pridobitvijo ter uporabo te kartice. 

Petrol klub informacije

Vas zanima koliko Zlatih bonov ste že zbrali na svojo kartico?

Ob vsakem nakupu s kartico Petrol klub izveste tudi, koliko Zlatih točk imate ter kakšna je vaša vrednost e-denarja in Zlatega bona.

 

Račun z Zlatim bonom