Petrol klub

Pri Petrolu vsak nakup šteje!
1 € nakupa = 1 Zlata točka
Ekskluzivne in druge skrbno izbrane ugodnosti. Povsem enostavno.

Pri Petrolu odslej vse vaše nakupe prav posebej nagrajujemo.

Kaj je Petrol klub?

Petrol klub je svet Zlata vrednih ugodnosti, ki jih lahko uveljavljajo samo fizični imetniki Petrol klub kartice. S pristopom v Petrol klub in imetjem Petrol klub kartice zvestobe bo odslej vsak vaš nakup opravljen pri Petrolu posebej nagrajen z Zlatimi točkami. Le-te pa prinašajo možnost ugodnega nakupa številnih skrbno izbranih izdelkov in storitev.

Novost je Petrol klub kartica

Petrol klub kartica zvestobe je vstopnica v svet Zlata vrednih ugodnosti. S Petrol klub kartico zvestobe lahko zbirate Zlate točke za vse kar vam ponujamo pri Petrolu od goriva, kurilnega olja, plina, električne energije do pestre izbire izdelkov in storitev na naših bencinskih servisih, pranja vašega avtomobila, nakup vstopnice za vaš najljubši koncert. Z njo zbirate in unovčujete Zlate točke.

Zbirajte Zlate točke!

S Petrol klub plačilno kartico zvestobe za vse nakupe pri Petrolu v Sloveniji zbirate Zlate točke po sistemu 1 evro = 1 Zlata točka. Izključeni so nakupi »Kave na poti« s kovanci na kavomatu, plačilo splošnih položnic in plačilnih nalogov na bencinskem servisu, nakup vrednostnih kartic Petrol ter nakupi izdelkov ali storitev v posebnih akcijah, za katere bo to predhodno navedeno v prodajnih katalogih, letakih ali neposredno na mestu, kjer se nahaja izdelek. Zlate točke je mogoče pridobiti le takoj ob nakupu, oziroma ob plačilu, naknaden vpis Zlatih točk ni možen. Zlate točke se samodejno seštevajo na vaši Petrol klub kartici. Število Zlatih točk lahko preverite na najbližjem bencinskem servisu. Z njimi lahko izkoristite številne Zlata vredne ugodnosti, predstavljene v Petrol klub katalogu.