Petrol klub

Pri Petrolu vsak nakup šteje!
*1 € nakupa = 5 Zlatih točk
Ekskluzivne in druge skrbno izbrane ugodnosti. Povsem enostavno.

Pri Petrolu odslej vse vaše nakupe prav posebej nagrajujemo.

Kaj je Petrol klub?

Petrol klub je svet Zlata vrednih ugodnosti, ki jih lahko uveljavljajo samo fizični imetniki Petrol klub kartice. S pristopom v Petrol klub in imetjem Petrol klub kartice zvestobe bo odslej vsak vaš nakup opravljen pri Petrolu posebej nagrajen z Zlatimi točkami. Le-te pa prinašajo možnost ugodnega nakupa številnih skrbno izbranih izdelkov in storitev. Kupujte vse energente, od goriva, kurilnega olja, plina do električne energije, operite svoj avtomobil, izkoristite bogato založene prodajalne, razvijte fotografije ali kupite vstopnice za težko pričakovani koncert. Za vse to boste še posebno nagrajeni.

Zneske nakupov vam pri Petrolu samodejno seštevamo na vašo Petrol klub kartico zvestobe in jih pretvarjamo v Zlate točke, 1 € = 1 Zlata točka. Te pa prinašajo možnost ugodnega nakupa številnih skrbno izbranih izdelkov in storitev, sodelovanja v nagradnih igrah in prejetja raznih nagrad. Izključeni so le nakupi »Kave na poti« s kovanci na kavomatu, plačilo splošnih položnic in plačilnih nalogov na bencinskem servisu, nakupi vrednostnih kartic Petrol ter izdelkov ali storitev v posebnih akcijah, za katere je to predhodno navedeno v prodajnih katalogih, letakih ali neposredno na prodajnem mestu. Število Zlatih točk lahko preverite na najbližjem bencinskem servisu ali na portalu Moj Petrol. Z njimi lahko izkoristite številne zlata vredne ugodnosti, predstavljene v Petrol klub katalogu.

*Odločili smo se, da s 1.3.2015 dodatno nagradimo zvestobo naših kupcev. Od sedaj dalje boste člani Petrol kluba za vsak nakup izbranih prehrambenih in avtomobilskih izdelkov prejeli 5 Zlatih točk za 1 € vrednosti nakupa (ne le 1 Zlato točko, kot do sedaj).

Kako do Petrol klub kartice zvestobe? 

 

I. Izpolnite 

Izpolnite pristopnico in podpišite izjavo imetnika. Za pridobitev plačilne kartice zvestobe izpolnite tudi soglasje za direktno bremenitev SEPA

II. Potrdite

Pristopnico za PK plačilno kartico zvestobe potrdite pri svojem delodajalcu in priložite zadnje tri bančne izpiske ter kopijo osebne izkaznice ali potnega lista. 

III. Oddajte

Prijavnico lahko oddate na bencinskem servisu ali jo pošljete na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Petrol klub, Dunajska cesta 50, 1527 Ljubljana.

 

Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.

Bojan Hrovat,
25.10.2015