Kemija ShineTecs

Inovativna tehnologija pranja za sijoč in zaščiten avto

Podjetje WashTecs je vodilno svetovno podjetje na področju avtomatskega pranja avtomobilov, ki je postavilo mednarodne standarde v tehnologiji pranja vseh vrst avtomobilov že v več kot 60 državah sveta. Z najnovejšo tehnologijo pranja ShineTecs pa kakovost in izkušnjo pranja avtomobila postavljajo na popolnoma novo raven. 

Skrivnost ShineTecs tehnologije je v formuli Acrylionic, ki je osnovana na enakih materialih kot površina avtomobila. Na ta način se tekom pranja močno koncentriran akrilni polimer vnese v površino avtomobila ter zapolni mikro poškodbe, ki so posledica trdovratne umazanije, soli in kislin, ki jih vsebujejo insekti, ter praske peska in kamenčkov, ki nastanejo tekom vožnje. Tehnologija ShineTecs ustvari zaščitni sloj na vašem avtomobilu, ki zapolni mikropoškodbe avtomobila, zagotavlja dolgotrajen odboj kapljic in varuje barvo pred vplivi okolja, kot so UV-sevanje, kisel dež in sol na cesti. Z vsako uporabo ShineTecs avtu zagotovite močnejši sloj zaščite ter mu vrnete prvoten sijaj.

Kako deluje tehnologija pranja ShineTecs?

Ob prvem nanosu laka je površina povsem nepoškodovana. Odseva vso svetlobo in zato je avtomobil sijoč. 
Sol, kisline, umazanija ter pesek na površini avtomobila vsakodnevno ustvarjajo mikropoškodbe. Lak avtomobila je načet, zato avtomobil izgubi sijaj.
ShineTecs zapolni mikropoškodbe na površini avtomobila, zato je odsev ponovno večji, sijaj se vrača.
Z vsakim novim nanosom ShineTecs se okrepi zaščitni sloj. Lak avtomobila ponovno zasije, ohrani se barva vašega avtomobila.

Novo izkušnjo pranja ShineTecs lahko v Sloveniji doživite v avtopralnicah na bencinskih servisih Petrol. Pred pranjem bo vaš avto deležen temeljitega predpranja, ki ga za vas opravijo izkušeni in strokovno usposobljeni Petrolovi pralci. Sledi pranje v avtomatski avtopralnici, ki je na voljo v različnih paketih pranja. Prav vsi vam ponujajo čiščenje z vrhunsko tehnologijo pranja podjetja WashTecs, če pa se odločite za paket XXL, vaš avto ne bo le sijal kot nov, ampak bo tudi ustrezno zaščiten s tehnologijo pranja ShineTecs. Po končanem pranju v avtomatski avtopralnici Petrolov pralec obriše preostalo vodo na vozilu, pragove ter zunanji ogledali. Nega vašega avtomobila se zaključi s premazom pnevmatik.

Prepričajte se o vrhunski izkušnji avtopranja in obiščite vaš najbližji bencinski servis Petrol z avtomatsko avtopralnico

Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.