Zavarovanje

Da bodo v vašem energetsko učinkovitem in varčnem domu izbrane energetske rešitve ustrezno zavarovane vam nudimo enostavno ureditev zavarovanja, ki ga omogočamo v sodelovanju z zavarovalnico Generali.  Za vas smo pripravili ugodno ponudbo za zavarovanje energetski rešitev z letno zavarovalno premijo že od 40,00 € z DDV dalje, ki je namenjeno izdelkom energetskih rešitev, kupljene s pomočjo Petrol obročnega plačevanja do 7 let:

  • toplotna črpalka,
  • sanitarna toplotna črpalka,
  • hibridna toplotna črpalka,
  • električno talno ogrevanje.

Na voljo so naslednje ponudbe ugodnega zavarovanja:

  • Za izbrani izdelek katerega višina prodajne vrednosti z montažo in vključenim DDV znaša do 7.999,99 € je letna zavarovalna premija le 40,00 € z DDV oziroma 3,33 € z DDV na mesec.
  • Za izbrani izdelek katerega višina prodajne vrednosti z montažo in vključenim DDV znaša od 8.000,00 € do 11.000,00 € je letna zavarovalna premija le 50,00 € z DDV oziroma le 4,17 € z DDV na mesec.

Ponudba velja od 1.9.2017 dalje in je lahko sestavni del ponudbe za nakup opreme na obročno plačevanje.

V primeru, da je prišlo do škode na vaši zavarovani Energetski rešitvi, vas prosimo, da izpolnite obrazec in nam ga posredujte na e-naslov oddelek.zavarovanje@petrol.si

Za podrobne informacije si oglejte Pogoje zavarovalnice.

Za več informacij se lahko obrnete na brezplačno telefonsko številko 080 22 34 ali na elektronski naslov energetski.center@petrol.si

Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.