Prefinjeni stekleni izdelki podjetja Spiegelau

Proizvajalec stekla Spiegelau že več kot 500 let združuje tradicijo obrtništva z najnovejšo tehnologijo in inovacijami. Podjetje Spiegelau ima dolgoletno tradicijo, saj je bilo že v 16. stoletju znano po svoji izdelavi kristalnih ogledal. Danes je Spiegelau prednostni dobavitelj najbolj znanih hotelov in restavracij po vsem svetu. Z uporabo vrhunskih proizvodnih procesov ustvarjajo izdelke izjemne uporabnosti in visoke vrednosti.

Kozarci z dvojnim steklom podjetja Spiegelau so kombinacija obrtništva in fascinantne tehnologije. Vsak izmed kozarcev z dvojnim steklom je ustno pihan. Edinstveni proizvodni proces daje kozarcem zelo visoko izolacijsko sposobnost: hladna pijača ostane dlje časa hladna, vroča pa ostane vroča dlje. Kozarci naredijo vtis tudi s svojim edinstvenim dizajnom, saj je tekočina v kozarcu videti, kot da »lebdi«.

Zakaj so termo izdelki Alfi edinstveni?


 • Termo izdelki imajo telo iz nerjavečega jekla.
 • Ne vsebujejo strupenih snovi.
 • Enostavni so za čiščenje, uporabo in ne puščajo.
 • Termo izdelki so odporni na obrabo in imajo dolgo življenjsko dobo.

 • Kozarec

  Izvleček pogojev akcije:

  1. V akciji lahko sodelujete med 2.10.2017 in 28.1.2018 z zbiranjem nalepk, ki jih prejmete z nakupi na bencinskih servisih prireditelja, družbe Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska cesta 50 v Republiki Sloveniji.
  2. Za vsak nakup na bencinskem servisu v Republiki Sloveniji v višini 10 EUR prejmete 1 nalepko.
  3. Vozniki tovornih vozil z rezervoarjem, katerega enkratna prostornina presega 100 litrov, in kupci kurilnega olja prejmete za vsak nakup v višini 40 EUR 1 nalepko.
  4. Vse cene so izražene v EUR in vključujejo DDV.
  5. Imetniki Petrol klub kartice lahko sodelujete v akciji pod ugodnejšimi pogoji
  6. Za nakup posameznega izdelka z istim številom nalepk namreč lahko uveljavljate večji popust kot ostali sodelujoči, s tem pa vam pripada ugodnejši nakup izdelkov.
  7. Ko zberete zadostno število nalepk, ki se zahtevajo za nakup izdelka s pripadajočim popustom, predložite zbirni kuponček z nalepkami na kateremkoli bencinskem servisu Petrol v Republiki Sloveniji, in sicer v obdobju med 2.10.2017 do vključno 4.2.2018 oziroma do razprodaje zalog izdelkov.
  8. S predložitvijo zbirnega kupončka z nalepkami podate soglasje k pripadajočim Splošnim pravilom akcije »Čarobni trenutki« in potrjujete seznanjenost z njihovo vsebino.
  9. Navedeni popusti ob artiklih veljajo za imetnike Petrol klub kartic.